Oppsummering Regionssamling 2 region øst

129

20. og 21 oktober ble sesongens andre regionssamling i region øst arrangert på Harestua. Her kommer en liten oppsummering fra hovedtrenerne, Hågen Viken Grini og Anna Grutle Aasebø:

Det var over 50 spillere fra forskjellige klubber med på sesongens andre regionssamling. Det var i alt ni trenere til stede under hele samlingen for å sørge for at spillerne fikk god oppfølging. Temaet for samlinga var tempovariasjon. Målet var å bevisstgjøre spillerne på hvordan variasjon i tempo ofte kan være effektivt i kamp. Vi trente på tempovariasjon når vi angrep og hadde overtaket i ballvekslingen, men også når vi forsvarte oss. Variasjon i både tempo og plassering er veldig viktig å lære for enhver bordtennisspiller. Dersom man klarer å variere spillet sitt mye, blir man uforutsigbar, og dermed vanskeligere å spille mot. Vi trenere så mange ivrige spillere som jobbet hardt for å få til det vi snakket om. Vi håper at flest mulig spillere har blitt mer bevisst på tempovariasjoner, og at de tar med denne lærdommen hjem til klubbene sine og fortsetter å trene på det.

Det var ca. 40 spillere som sov over i hallen fra lørdag til søndag. Vi kan rapportere om god stemning mellom treningene og det så ut til at alle spillerne koste seg. På lørdag kveld bestilte vi pizza og koste oss. Etter det arrangerte vi quiz og alle deltakerne var med! Alt i alt en veldig morsom og lærerik samling for både spillere og trenere.

Takk for denne gang, sees på neste samling i januar!

Hågen og Anna