Oppsummering regionssamling 1 region øst

209

8.-9. september arrangerte region øst sesongens første regionssamling på Harestua. Her kommer en liten oppsummering fra hovedtrenerne, Maria Horgen og Iwona Kusnjak:

Det var to effektive dager med trening. Det var mange flinke spillerne fra forskjellige klubber med på samlingen. Vi trente i den store hallen med 30 bord. Spillerne var delt i to partier: parti A og parti B. Vi var to hovedtrenere og fem hjelpetrenere, og vi delte oppgavene slik at alle deltakerne fikk så mange tilbakemeldinger og tips som mulig. Temaet på samlingen var kontroll, veksling og fotarbeid.

Første pass på lørdag spilte vi enkle øvelser for å trene på fotarbeid og kontroll. Andre pass hadde vi øvelser med serve, åpning og veksling. Vi spilte også vinnerbord med forskjellige variasjoner. På slutten av andre pass var det fysisk trening.

Mange av spillerne overnattet fra lørdag til søndag. Lørdag kveld hadde vi det veldig morsomt. Vi spiste pizza og hadde quiz!

Første pass på søndag spilte vi også tekniske øvelser med serve, retur og åpning. Andre pass hadde vi turnering med puljespill og sluttspill. Det har vært en bra samling og vi har hatt det veldig morsomt i løpet av de to dagene.

– Iwona og Maria