Bordtennis / Nyheter / 2023 / Semifinaler i Stiga-ligaen
Jimmy Laksevåg.jpg

Semifinaler i Stiga-ligaen

Våren er her med sin glødende sjarm, Bordtennisens verden står i alarm. Ma Long, mesteren vår, Søker sitt fjerde VM-trofé i år, Men først, Stiga Ligaen skal avgjøres med entusiasme og harm.

Som den litt haltende innledende limericken tilsier, er det mange høydepunkter på våren. Det pågående verdensmesterskapet i Durban byr på spenning og perfeksjon og er definitivt et av høydepunktene. Undertegnede er noe partisk, men å se verdens ubestridt beste bordtennisspiller gjennom tidene jakte sitt fjerde VM-gull, er noe som burde gi alle bordtennisinteresserte en stor dose motivasjon.

På det mer lokale plan samles Stiga Ligaens fire beste lag til dyst i Fornebuhallen tirsdag kveld kl 19.00. Vinner av grunnserien, Fornebu møter B-72, som dessverre har trukket laget sitt neste sesong. I utgangspunktet burde dette være en enkel og oppskriftsmessig seier for Fornebu, spesielt når de stiller med Borgar Haug som skal spille for Europas kanskje beste klubb, Düsseldorf, neste sesong. Allikevel skal ikke guttene (og jentene) fra Lørenskog avskrives helt. Store overraskelser har skjedd tidligere, og kan skje igjen.

Den andre semifinalen spilles mellom Laksevåg og Fokus. Bergenslaget Laksevåg, forsterket med svenskene Hampus Søderlund og Simon Berglund, skal i utgangspunktet være to nummer for store for Fokus sitt unge mannskap. Fokus kan gjøre noen gode enkeltkamper, men når Jimmy Ojakangas, som var en hårsbredd fra å vinne NM, har mulighet til å spille nede, sier det litt om lagets styrke.

Selv om Fornebu og Laksevåg er store favoritter blir det garantert spennende og velspilte kamper. Alle bordtennisinteresserte i Osloområdet anbefales å ta turen. Her blir det toppidrett i nærområdet. De som ikke har mulighet til å møte opp kan bevitne herlighetene gjennom stream fra DirekteSport.

Her finner du nyheter fra seriespill

Invitasjon sluttspill Stiga ligaen 2023 Fornebu.pdf

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV