Foto: NBTF
Foto: NBTF

Takk til Fokus BTK og Direktesport

Helgens Stiga Norgescupfinale gikk etter programmet, med rutinerte Fokus BTK som arrangørklubb. Det ble et noe amputert arrangement, i og med at Damer eldre junior og Piker 15 år ble avlyst. Men de fem øvrige klassene ble gjennomført, og Fokus BTK kunne by på meget gode spilleforhold på ni bord i Høyenhallen, i hager på 6 meter x 12 meter.

Fokus BTK er blant våre aller beste arrangører, og under ledelse av klubbens leder Thor Arvid Dyrerud var det en meget kompetent arrangørstab som sørget for at de fem klassene ble gjennomført i henhold til tidsskjemaet. Turneringsleder var Jan Bergersen, og Jan hadde god hjelp i sekretariatet. Fokus BTK sørget også for faste dommere til alle kampene, og alle rundene ble åpnet med innmarsj og presentasjon av spillere og dommere.

Amedia.jpg

Det er også naturlig å nevne at Norges Bordtennisforbund har fått mange gode tilbakemeldinger på streamingen på to bord. Direktesport står bak streamingen, med Hågen Viken Grini som hovedkommentator. Hågen har vokst inn i denne rollen, og han har blitt en trygg og god kommentator.

Norges Bordtennisforbund takker alle som bidro til et vellykket arrangement!

Her finner nyheter fra SNCF

  

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping