Christian.jpg

GOD JUL!

Da er vi kommet til tiden for litt etterlengtet fri, rolige dager, kanskje sammen med familie og venner. Noen av oss vil nok forsøke å utnytte den ekstra fritiden til noen økter ved bordet. Litt kos og lek – litt mindre organisert? For de mer hardt satsende litt mer «business as usual», men kanskje med litt mer familietid i tillegg?

Det er uansett flott og se at aktiviteten har tatt seg opp over hele vårt langstrakte land. Korona-tiden synes å ligge bak oss selv om det ikke var lenge siden undertegnede skrev om utfordringene vi fortsatt hadde rundt jul i fjor. Flere steder melder om rekord-deltagelse i lokale/regionale stevner. Lisens-tallene går opp (=flere aktive utøvere). Det arrangeres stadig flere kurser og klubbesøk. Vi har flere utdannede trenere, ikke minst unge trenere. Nye klubber dukker opp. Byggingen av flere nye permanente bordtennis-haller vil starte i det nye året (etter år med planlegging og slit). Selv om vi har mange utfordringer å ta tak i, skal vi også stoppe opp og se på alt det gode som skjer. En stor takk til alle ildsjeler og klubber der ute som gjør det mulig!  

Som nevnt har vi også utfordringer. I det nye året håper jeg vi skal bli enda flinkere til å tiltrekke oss de som allerede spiller eller ønsker å spille bordtennis, men som ikke er medlemmer i vår (ganske) lille familie. Vi må fortsette å jobbe med synligheten vår. Vi må kunne gi tilbud også til dem som ikke nødvendigvis ønsker å drive med konkurranse, men som kanskje bare vil ha det litt gøy innimellom. For det er vel ikke mye som er gøyere enn bordtennis? Dette er selvfølgelig ingen enkel sak for mange med begrenset hall-kapasitet, men det er noen som klarer det likevel.  

Det er uansett mange ting å se frem til det neste året. Seriespillet går sin gang, NM’ene våre nærmer seg med stormskritt, for våre landslagspillere venter internasjonale oppgaver og til sommeren skal vi arrangere det største bordtennis-stevnet som noen gang er arrangert i Norge. Det er bare å glede seg!  

På vegne av styret og administrasjonen: GOD JUL OG GODT NYTT ÅR! 

 

Mvh . 

Christian Ibenfeldt, president 

Bengt Paulsen, generalsekretær 

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV