Marcus.jpg

Marcus Sjöberg er ansatt som spiller- og trenerutvikler i NBTF

Den meget meriterte svenske treneren Marcus Sjöberg kommer fra 1. februar til å jobbe for Norges Bordtennisforbund i en 35 % stilling som spiller- og trenerutvikler.

Han kommer til å flytte til Norge og vi i Norges Bordtennisforbund gleder oss til dette løftet for norsk bordtennis. Dette er en avtale vi er veldige for å ha fått på plass, diskusjonene med Marcus, president Christian og sportssjef Marte begynte allerede under sommerens ungdoms EM i Kroatia.

Marcus kommer til å jobbe både med utvikling av spillere og trenere. Han kommer til å jobbe med utøvere på flere landslag gjennom treninger og treningssamlinger i forbundsregi. Vi kommer også til å prioritere samlinger i flere deler av landet, noe vi kommer med mer info om snart.

Marcus skal også bidra i trenerutvikling, både gjennom å ha med klubbtrenere på samlinger, men også gjennom våre trenerkurs og trenerutviklingsprogrammer. I tillegg har han mange kontakter i internasjonal bordtennis som vi kommer til å dra nytte av.

Vi er utrolig glade for å ha fått en så meritert trener til norsk bordtennis. Marcus har vært trener for seniorlandslagene til både Sverige og England og jobbet tett med storspillere som Mattias Falck og Liam Pitchford.

Marcus kommer til å kombinere jobb i NBTF med jobb i Japsko og jobb i klubb.

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping