Ny serierunde i 1. divisjon, denne gangen i nord!

190

Tekst: Kevin Johansen

Denne helga avholdes seriehelg 2 i 1. divisjon og nå er det Bodø BTK som står som vertskap.

Heros: Gard Egenberg, Øystein Bakke, Gaute Grov og Johannes Bratlie

Stormen Ylva har skap betydelige utfordringer for flytrafikken i Nord-Norge de siste dagene, men vi krysser fingrene for at den skal forløpe som planlagt til helga.

Alle førstedivisjons-lagene skal i aksjon og de fleste av lagene stiller med mye av det samme mannskapet som i første serierunde.

Bodø BTK er imidlertid betydelig svekket fordi både Wilhelm Kindblad og Andreas Dagsloth har meldt forfall.

Kobra BTK

Trolig vil lagene på topp også denne gangen markere seg. Heros og Kobra viste i første seriehelg at de ikke uten grunn var forventet i toppen av mange. Heros har et veldig sterkt lag og har også mange å ta av. Derfor vil det være overraskende om de ikke befester sin posisjon som serieleder etter denne runden. Kobra har ikke like mange å velge i, men med fullt lag kan de presse Heros. Kobra har veldig mye rutine og samtlige spillere leverte i forrige runde. Unngår de skader vil de trolig være blant de heteste medaljekandidatene når serien avsluttes.

Harestua: Snorre A. Aarsund, Alexander Karlsrud, Linus Brännström, Joe Amundsen og Markus Brunsæl

Nederst på tabellen har vi Harestua og B72 2. Begge lagene er sugne på å revansjere seg og vil trolig plukke en del poeng utover i sesongen. Harestua er avhengig av at Stig Amundsen blir skadefri, men s B72 har mange spillere å velge mellom. Derfor er laget fra Lørenskog i hver serierunde den store jokeren som kan avgjøre mye også for de lagene de spiller mot avhengig av hvem de velger til å representere dem i hver runde.

B-72 2: Sunniva Sjøholt, Henrik B. Nilsen, Fredrik Kallevig, Hilding T. Persson og Martine Toftaker

Alle som spilte åpningsrunden i Harestua var enige om at det var et supert arrangement i deres nydelige Arena. Vi blir alltid tatt godt imot av Stig og gjengen hans.

Bodø BTK har som uttalt målsetting å være Norges beste arrangør av bordtennisstevner. Norges-Cupen i nord for kort tid siden ble en suksess og arrangementsansvarlig Espen Wiik har også denne gangen planer om at spillerne skal føle de deltar på godt arrangerte konkurranser.

Kampene begynner lørdag kl. 1300 og alle skal gjennom tre lagkamper denne helga.