Ny giv på Stjørdal! Stjørdal BTK har fått nye lokaler – JIPPI

269

Stjørdal BTK har i mange år hatt problemer med treningstid i fjellhallen på Stjørdal. I år har Stjørdal BTK endelig fått nye lokaler i kjelleren på et samfunnshus. Bordene kan stå oppe hele tiden og klubben starter med 2 treninger i uken fast fra august.

Bildet kan inneholde: bord

Vi tok en prat med leder av Stjørdal BTK, Trond Ivar Andreassen

Bildet kan inneholde: 1 person, briller

Trond Ivar er en ivrig Rosenborg supporter i tillegg til å være en bordtennisentusiast.

Fortell litt om bordtennis på Stjørdal?

– Stjørdal bordtennisklubb ble stiftet 1.3. 2017. Vi het Bjerkanhjørnet btk fra 2005.Vi er en klubb for alle,med fokus på at alle skal trives hos oss. Litt varierende medlemsmasse, men vi ligger mellom 12-18 personer. Foran årets sesong fikk vi nytt lokale.Dette blir helt supert.Bordene står oppe hele tiden,så vi slipper å rigge bord,før og etter trening. 2 personer hos oss, Ine Andrea Monsø og Kristian Rise Torset har tatt trenerkurs i regi av forbundet og jeg ser at dette var en god og fornuftig ting å gjøre. Kvaliteten på våre treninger er blitt mye bedre, og det er mye kjekkere for de nye å kunne tilby en bedre og mer skolert opplæring. I år trener vi 4 timer i uken. Mandag og torsdag fra 16-18. Kan godt hende vi oppjusterer dette etterhvert.

Hva gjør dere med rekruttering?

– Når det gjelder rekrutteringen som har vært vår utfordring, håper jeg og tror at nytt lokale, bedre treningstider og vårt fortsatt gode miljø, gjør at vi kan utvikle bordtennisen på Stjørdal.

Hva er målsetningen denne sesongen?

– Vi har som mål denne sesongen å hevde oss i 4 divisjon. Deltakelse i turneringer i regionen fortsetter vi med,først ut er Trondheim Open i september.