Ny bordtennishall i Bodø

  98

  Skrevet av Kevin Johansen

  Etter flere år med hardt arbeid, usikkerhet og utsettelser kunne endelig den nye bordtennishallen i Bodø åpne ved skolestart i år.

  Bordtennishallen er en del av den nye og topp moderne flerbrukshallen som i tillegg til bordtennis vil huse tae kwon-do, bryting og en rekke andre idretter. I tillegg til at disse idrettene har hver sin hall som vi disponerer hele tiden er det i førsteetasjen en hall i fotballbane-størrelse som vi kan Bodø BTK kan bruke til større stevner. På denne måten slipper vi arbeidet med å transportere bordene til andre haller i byen når vi arrangerer store stevner sier Espen Wiik, leder i Bodø BTK.

  Åpningen av bordtennishallen ble feiret med treningssamling for 2. divisjonslaget og damelaget som debuterer i Dameserien denne sesongen. Espen Rønneberg og Wille Kindblad fra Sverige ble leid inn som trenere og sparring under samlingen.

  Det har vært en lang vei å gå før Bodø Bordtennisklubb kunne flytte inn i ny hall. Mange idretter har naturligvis ønsket å få plass der, slik at konkurransen var stor. Da vår generalsekretær Svenn-Erik Nordby reiste til Bodø og hadde møter med lokale myndigheter følte vi at bordtennis med ett rykket noen hakk oppover på prioriteringslista. Bodø Bordtennisklubb er veldig takknemlig for den hjelpen vi fikk av NBTF i kritiske faser av prosjektet.

  Brukergruppene har vært involvert hele veien i arbeidet og bygget er svært godt tilpasset funksjonshemmede. Universal utforming har stått sentralt i prosjekteringen. Det er vi glade for i og med at vår tidligere landslagsspiller Audun Magnus kommer tilbake til klubben denne høsten. Endelig har vi skikkelige fasiliteter for inkludering av funksjonshemmede, påpeker Espen Wiik.

  I tillegg til nyhallen disponerer Bodø Bordtennisklubb i lang tid framover den gamle treningshallen slik at vi nå har to 24-timers haller i Bodø. Dette gir oss muligheten til målrettet rekruttering på en helt annen måte enn tidligere avslutter lederen i Bodø BTK.