Norge i Baku

153

Ingen deltakere, men dommer og juryleder i European Games.

Norge stiller med juryleder Øivind Eriksen og dommer Karl Børre Reite i den første utgaven av European Games i Baku. Bordtennis går av stabelen i tidsrommet 13-19.juni. Eriksen er utnevnt som juryleder i kraft av å være leder i ETTUs tekniske kommite, mens Reite er tatt ut som en av 20 dommere fra hele Europa.

Norge har ingen aktive deltakere med i bordtennis. Det er de 15 beste lagene fra EM pluss vertsnasjonen som deltar i lag. Disse nasjonene får med to spillere i hver av singleklassene, mens resten av de 48 plassene i single fylles opp etter europarankingen. I singleklassene står det en OL-plass til neste år på spill.

Norge stiller med totalt 58 utøvere i 14 idretter. Målet er tre medaljer og kvoteplasser til OL i skyting og triatlon. Totalt deltar det over 6000 utøvere i 20 idretter. 16 av idrettene er olympiske. TV2 har kjøpt rettighetene til arrangementet, men sendeskjemaet er ikke kjent.

Følg med på Norges tropp og arrangørens nettside på de vedlagte lenkene. Her finner du også en film som forteller litt om European games.

se Lenker til Team Norway, Arrangørens nettside og Presentasjonsfilm