Norge er tildelt ETTU Youth Top-10 i 2018.

79

Skrevet av Svenn Erik Nordby

NBTF mottok tidligere i år en forespørsel om Norge kunne være interessert i å være kandidat til å arrangere ETTU Youth Top 10 i 2018. Vi har hatt en lengre prosess på dette der vi har vurdert alle forhold mht  våre motiver for et slikt arrangement, spillere, økonomi , sted og aktuelle haller. Stedsvalget falt til slutt på Bergen med Haukelandshallen. Sist helg var vi, Gen.sek Svenn-Erik Nordby og leder i Laksevåg BTK Otto Hatlebakk, i Budapest og la frem vår presentasjon.

Presentasjonen ble meget godt mottatt av ETTU Executive Committee (styret) og de brukte bare noe minutter på å vedta at Norge skulle tildeles arrangementet for 2018.

Dette blir et historisk arrangement i den forstand at Norge aldri tidligere har arrangert et offisielt «mesterskap» for ETTU. Top 10 for ungdom er for kadetter og juniorer, gutter og jenter, med 10 spillere i hver gruppe. Av de totalt 40 spillerne så er Norge garantert 4 spillere, en i hver gruppe. Vi håper naturlig vis at våre unge lovende spillere ser på dette som en stor motivasjon de nærmeste to år. Foreløpig dato for arrangementet er 5.-7. oktober 2018.

Her ser du linken til ETTU http://www.ettu.org/en/n/news/october/bergen-will-host-youth-top-10-in-2018/