NM for yngre: Oppegårds sekretariat

374
Sekretariatet har full kontroll

Tekst og Foto: Ghassan Chaer

I helgens Norgesmesterskap for yngre spilles over 800 kamper i Sofiemyrhallen.

I alle bordtennisturneringer kreves et kompetent sekretariat, som blant annet sørger for å utarbeide et fornuftig tidsskjema, og ikke minst, at kampene spilles i henhold til dette. Det er krevende å arbeide i sekretariatet, man må være konsentrert, kompetent og utholdende.

Oppegård IL-BTG har mange ledere som har disse egenskapene, og disse bidrar sterkt til at helgens stevne går etter planen.

Oppegård IL-BTG har arrangert mange turneringer, og klubben har en rutinert stab, som er «hjernen» i arrangementet, sekretariatet, består av Kristian Vengbo, Tor Bjarne Løvmyr, Stein Magne Kvamme, Stig Johansson, Roy Klausen, Gard Olsen, Thorfinnur Gudmundsson og Tor Olav Schultz.

Disse startet forberedelsene til mesterskapet i fjor sommer, og invitasjonen ble skrevet for 6 måneder siden. De siste månedene har de arbeidet utallige timer for å forberede mesterskapet.

Leder for Oppegård IL-BTG Gard Olsen og turneringsleder Kristian Vegnbo fortalte at det var godt å komme i gang, og sekretariatet gledet seg til de tre NM-dagene.

Kristian Vengbo og Thomas Ramberg hadde ansvaret for NM-programmet, som gikk i trykken en uke før mesterskapet startet.

NM-programmet inneholder både hilsener fra NBTFs president Erik Lindholm og visepresident Christian Ibenfeldt, leder for sektor Bredde Liv Sæther, og Leder for Oppegård IL-BTG Gard Olsen, i tillegg til tidsskjemaer og deltakerlister i de forskjellige klassene.

Fredag morgen startet årets NM med lag-mesterskapet. Det er et yrende liv i Sofiemyrhallen, og sekretariatet har full kontroll.

Her finner all informasjon til NM for yngre og Stiga 11-er´n i bordtennis 2018