NM for yngre i Bergen 17. – 19. mars

137
Borgar Haug

Tekst     Øivind Eriksen

Årets NM for yngre arrangeres i Haukelandshallen i Bergen fredag 17. – søndag 19. mars. NM for yngre er årets tredje bordtennis-NM, etter at NM for eldre juniorer i Charlottenberg og senior-NM i Norheimsund allerede er historie. De to siste NM’ene i år, junior-NM og veteran-NM, spilles senere i vår.

Fjellkameraterne er årets NM-arrangør. Det tradisjonsrike idrettslaget, der bordtennis er en av flere særidretter, har arrangert en rekke nasjonale og internasjonale mesterskap og konkurranser. Det betyr at det er en meget rutinert arrangørstab som skal ta imot vår bordtennisfremtid kommende helg. Haukelandshallen er også en perfekt arena for bordtennis.

Gjennom Norges Bordtennisforbunds 71-årige historie har nettopp Bergen vært en fremtredende «bordtennisby». Byen har gjennom bordtennishistorien levert mange nasjonale og internasjonale bordtennisarrangementer, og bordtennisklubbene i Bergen har også produsert en rekke landslagsspillere og nasjonale mestere.

Det er gledelig stor deltakelse under årets NM for yngre. Godt å registrere at det gror i norsk bordtennis. NM for yngre er jo både en massemønstring for bredden og et mesterskap med fokus på kampen om NM-titler og NM-medaljer. NBTFs hjemmesider ønsker samtlige deltakere lykke til, og www.bordtennis.no vil følge opp med artikler og resultatservice fra Haukelandshallen de tre NM-dagene.

Trykk her for program og arrangørens NM-sider