NM for yngre er i gang

260
Sekretariatet i arbeid. Geir Maurstad og Kirsti Strømstad

Tekst: Øivind Eriksen
Foto: Ghassan Chaer

Årets NM for yngre er i gang. Mesterskapet spilles i Haukelandshallen, Bergen, med Fjellkameraterne som arrangør. Leder i Fjell – Bordtennis, Espen Erenstsen, er også turneringsleder.

Hjernen i arrangementet, sekretariatet, består av Geir Maurstad, Kirsti Strømstad og Geir Turøy. Trioen startet forberedelsene til mesterskapet i fjor sommer, og invitasjonen ble skrevet for 6 måneder siden. De siste månedene har de tre arbeidet utallige timer for å forberede mesterskapet. Geir Maurstad fortalte at det var godt å komme i gang, og sekretariatet gledet seg til de tre NM-dagene.

Geir Maurstad har også ansvaret for NM-programmet, som gikk i trykken en uke før mesterskapet startet. NM-programmet inneholder både hilsener fra NBTFs president Erik Lindholm og visepresident Christian Ibenfeldt, Fjells leder Espen Erenstsen og Bergen Idrettsbyråd Pål Hafstad, i tillegg til tidskjemaer og deltakerlister i de forskjellige klassene.

Fredag morgen startet årets NM med lagmesterskapet. Det er et yrende liv i Haukelandshallen, og sekretariatet har full kontroll.