Nidaros BTK suverene ledere av 3. Divisjon avdeling F etter helgens runde

299

Samlerunde i Trondheim i Lade Sportsarena for alle 8 lag i avdeling F. For laget fra Bodø ble starten ikke helt som forventet da det ble togtur til Trondheim fordi flyet ble kansellert. Bodøspillerne tok det med godt humør og avanserte en plass på tabellen og er nå over nedrykksstreken.

Bildet kan inneholde: 4 personer, personer smiler

Nidaros BTK toppet tabellen før runden og denne runden også vant de alle kampene. Laget er nok klar for større utfordringer enn 3. divisjon. Nidaros BTK topper også av årets lagsspiller i divisjonen med Richard Tallberg.

Det er derimot kamp om andre plassen i divisjonen. Trondheim BTK 2 og Skodje IL kjemper om sølvmedaljene. I helgen vant Skodje IL alle sine kamper. Trondheim BTK tapte mot suverene Nidaros BTK, men vant resten av kampene. Dermed blir det en avgjørende kamp neste runde når lagene møtes.

Bildet kan inneholde: 4 personer, inkludert Lennie Johansson, folk som står og innendørs

Trondheim BTK sitt lag mot Bodø BTK

Tingvoll BTK klatret kraftig på tabellen og helt opp til fjerdeplass. Ett ungt lag med Anja Myklebust i spissen vant alle sine 3 kamper i helgen.

Bildet kan inneholde: 4 personer, personer smiler, folk som står

Helt nederst på tabellen finner vi NTNUI og Trondheim BTK 3. Sammen med Trondheim BTK 4 og Bodø kjemper disse lagene for å holde seg i divisjonen.

Alle resultater og tabell fra helgen finnes her