Minneracket til Marianne Troppen Hornnes og Anne Haug

  384
  Minneracket til Marianne Troppen Hornnes og Anne Haug

  Tekst  Erik Lindholm og Christian Ibenfeldt
  Foto    Ghassan Chaer

  Minneracket deles ut til personer som har gjort en ekstraordinær innsats for sporten vår.

  Marianne Troppen Hornnes ble under middagen på Tingmøtet tildelt Minneracket.

  Hun var aktiv bordtennisspiller som barn og ungdom. Var borte fra sporten i mange år før hun kom tilbake både som dommer, klubbleder og spiller.

  Hun er i dag internasjonal dommer og dømmer på de store ITTF-stevnene. Hun tilhører kjernen i NBTF Dommerkomité. Dommerkomiteen er svært velfungerende og Marianne har en stor del av æren for dette. I den forbindelse deltar hun i kursvirksomhet for dommere og representerer ofte NBTF som hoveddommer på våre store stevner.

  I tillegg har hun i noen år nå vært leder av Fornebu BTK. Under hennes ledelse har klubben vokst i kontrollerte former og i dag er alle partiene «utsolgt».

  Anne Haug fikk også Minneracket under den samme middagen.

  Anne var først «bordtennismor» og har gradvis påtatt seg flere oppgaver innen norsk bordtennis. Hun er blant «Goldiene» i Kobra som ble tildelt årets veteran(er), nåværende nest-leder i Kobra og leder av veterankomiteen i NBTF.

  Veteranene er den gruppen som vokser mest i norsk bordtennis og under NM i Bergen satte man rekord i antall damer som var påmeldt. Hun har også gjort seg bemerket med en fantastisk sangstemme… Hun ble på Tinget valgt inn i styret til NBTF.

  De er begge svært verdige prismottagere. Vi gratulerer.