Mentorprogram for unge ledere 2020/2021

188
Adrian Stinessen Haugen (mentee) og Tage Pettersen (mentor) anbefaler flere å søke på mentorprogram for unge ledere. Foto: Lasse Thun/NSI

– Jeg har blitt mer bevisst på egen atferd, og hvordan det påvirker de rundt meg, samt blitt tryggere på meg selv i styrerommet.

Det viktigste jeg likevel har lært, er prioritering. Jeg har faktisk trappet ned på antall verv, for å være enda bedre på de få jeg har, sier fjorårets deltaker Otilie Næss, som underveis i programmet ble valgt inn som styremedlem i Troms og Finnmark idrettskrets.

Har dere dyktige, ambisiøse og engasjerte personer mellom 19-29 år i særforbund eller idrettskrets, som ønsker å utvikle seg i lederrollen innenfor idretten?
Mentorprogrammet er et fellesidrettslig lederutviklingsprogram hvor noen utvalgte ledere i norsk idrett får en unik arena for personlig utvikling, faglig påfyll og nettverksbygging på tvers av bakgrunn, roller og kjønn. Programmet er åpent for kandidater fra både særforbund og idrettskrets, og vi håper på mange gode søkere.

For mer informasjon – sjekk her

Direktelink søknadsskjema

Søknadsfrist: 9.august

Dersom du har spørsmål ta kontakt med Kari Vanebo, Mob: +47 916 06 279 eller på e-post kari.vanebo@idrettsforbundet.no

Mvh NIF Kommunikasjon

Fristen går ut: 09.08.2020