MEDIALAGET KLAR TIL EN NY SESONG

346

Tekst  Øivind Eriksen
Foto   Ghassan Chaer

Etter NBTFs ting i Bodø for noen uker siden var det viktig å få på plass både de formelle og de operative delene av mediaarbeidet. Tinget ga mediadelen av NBTF gode tilbakemeldinger for vel utført arbeid, så da er det opp til nye krefter å bringe mediaarbeidet videre til et nytt nivå. På styremøtet i NBTF 31. mai ble det bestemt å slå sammen «Marked og media» til en felles sektor, under ledelse av styremedlem Tor Anders Rasmussen. Men det interne og eksterne mediearbeidet fortsetter med uforminsket styrke, både på NBTFs hjemmesider, på Facebook og andre sosiale medier, i tillegg til øvrige eksterne medier, som TV og aviser. Mange bidragsytere i bordtennisfamilien gjorde et flott stykke arbeid i inneværende sesong, og disse fortsetter fremover, både innenfor landslagsaktiviteter, spillerpresentasjoner, seriespill, turneringer, samlinger, treningsleire og andre aktiviteter våre spillere, ledere, trenere, dommere og andre er med på. Dersom flere av våre lesere vil være med å bidra så er det bare å gi beskjed til Ghassan Chaer, vår administrative kraft innenfor mediaarbeidet. Her er det plass til alle!

Øivind Eriksen leder mediadelen av sektor «Marked og finans», og han har ansvaret for at det leveres bilder, artikler og videosnutter. Rent operativt vil han bidra med bilder og artikler til hjemmesidene og Facebook fra Stiga Norgescupstevner, Stiga Norgescupfinalen, norske mesterskap og internasjonale arrangementer, samt om små og store bordtennishendelser som vurderes fortløpende.

Anders Haukedalen gikk på en ny 2-årsperiode som styremedlem i NBTF, og han blir også med innenfor mediadelen. Anders, med et ungt og friskt blikk, tar et ekstra operativt grep rundt NBTFs bruk av de sosiale mediene. Anders vil være viktig i mediadelens utviklingsarbeid.

Jonny Ternlind er tilbake igjen, og han har to hovedoppgaver. Den ene er rankinglister, på nasjonalt, europeisk og internasjonalt nivå, både for funksjonsfriske og funksjonshemmede, og i alle aldersgrupper. Dette arbeidet har Jonny også gjort tidligere. Den andre oppgaven hans er å bygge opp en oversikt med presentasjoner av alle våre landslag, landslagstrenere og landslagsspillere. Dette er et nybrottsarbeid, som Jonny vil finne formen på, i samarbeid med Bengt Paulsen på NBTFs kontor. Som den observante leser sikkert har registrert, så betyr ikke dette at Jonny selv skal skrive om langslagsaktivitetene. Det gjør selvsagt de som reiser rundt med landslagsspillerne.

Anne Wiik Nilsen må også nevnes spesielt, fordi hun har mediaansvaret for parautøverne.

Brage Æsøy Titlestad er også i den indre sirkelen av medialaget. Brage har en hovedoppgave innenfor fotoarbeidet, og han vil også bygge opp et fotoarkiv. I tillegg stiller Brage opp som tidligere, som en av våre mange skribenter.

Den siste i den indre delen av medialaget vårt er NBTFs administrative medarbeider, Ghassan Chaer. Ghassan har mange oppgaver, både for å bygge opp medialaget, legge ut artikler, være fotograf og skrive egne artikler. Og for de som vil delta på laget vårt, som fotografer og skribenter, så er det bare å ta kontakt. Ghassan treffer dere nær sagt døgnet rundt!

Medialaget er klare til en ny sesong!