Martine til finale i Pro Series!

  162

  Foto: Jens Oredsson

  Martine har de to siste dagene spilt seg helt frem til finalen i Pro Series i Sverige. I finalen ble danske Mie Skov for sterk. Rikke har også spilt bra og var kun ett sett unna å komme til semifinale.

  Martine har imponert oss med gode server og solid backhandspill. I gruppespillet vant Martine det norske oppgjøret mot Rikke, før hun snudde 0-2 til 3-2 mot svenske Hanna Holgersson. Deretter slo hun finske Anna Kirichenko før det ble tap mot Mie Skov og et jevnt 2-3 tap mot Rebecca Muskantor. I sluttspillet vant Martine komfortabelt 3-0 mot Holgersson, før det ble 1-3 finaletap mot Skov.

  Rikke har vist frem sikkert backhandspill og gode plasseringer. Hun slo Kirichenko og Holgersson i gruppespillet. Men med fire spillere i gruppa på to seiere hver hadde Rikke ett sett for dårlig kvote til å gå til semifinalen. I plasseringkampen slo hun igjen Finlands beste spiller Kirichenko.

  Samlet sett har jentene levert en veldig god turnering i Sverige. Nå til helgen er det avslutning i Pingisligan, Halmstad med Martine og Eskilstuna med Rikke kjemper om sluttspillsplasser. Resultater fra Pingisligan finner du her.

  Detaljerte resultater fra Pro Series finner du her. 

  Takk til Amedia og Direktesport for gode sendinger fra Pro Series.

  Takk til Jens Oredsson for kule bilder fra turneringen!