MAGNUS VIKSTRØM ÅRETS MANNLIGE VETERAN 2017

408
MAGNUS VIKSTRØM ÅRETS MANNLIGE VETERAN 2017

Tekst: Unni Halvorsen
Foto: Ghassan Chaer

Magnus Vikstrøm fra Kjelsås BTK ble tildelt utmerkelsen «Årets mannlige veteran» under Veteran-NM i Charlottenberg lørdag 21. april.

Magnus er en svært blid og omgjengelig fyr som også har blitt en svært god bordtennisspiller. Favorittslaget hans er «forehandkroken».

Han er i dag nestleder i Kjelsås BTK og har gjennom en årrekke gjort en formidabel innsats i klubben – både for de yngre spillerne og for de voksne/veteranene.

Han har også vært en stor bidragsyter i forbundet med forskjellige oppgaver som serieoppsett, resultatservice og diverse oppdateringer. Han er per dags dato også leder av rankingkomiteen.

I tillegg er Magnus redaktør og har vist at han også er en habil skribent.

Magnus var initiativtaker til, og er primus motor for Voksenrankingen i Oslo/region Øst. Dette er et svært verdsatt arrangement for voksne spillere, både godt etablerte og nybegynnere. Det bidrar sterkt til et godt sosialt og hyggelig miljø blant voksne spillere, samtidig som det gir god trening for alle som deltar. Magnus har laget en egen nettside om dette (voksenranking.no) der man finner alt man trenger – terminliste, enkeltresultater og sammenlagtresultater.

Veterankomiteen takker Magnus for innsatsen han gjør og gratulerer han som «Årets mannlige veteran 2017».