Larvik BTK med fantastisk oppmøte på skoleoppvisning!

463

Skrevet av Anders Haukedalen 

Mandag 6. februar ble det holdt oppvisning i bordtennis på Fagerli skole i Larvik, og vi kan si med en gang at det var svært vellykket.

Dette skjedde:
Oppvisningen ble holdt i skolens store friminutt, som er felles for alle elevene, noe som gjorde at alle 550 elevene ved skolen kunne få det med seg. Det ble altså 45 minutter med bordtennis og god stemning på Fagerli skole denne mandagen. Olav Haraldseid var speaker, noe han som vanlig gjennomførte på strålende vis, og ved oppvisningsbordet sto Ma Wenting og Mathias Haraldseid fra Fokus BTK. Publikum var mildt sagt engasjert, 550 barn jublet hver gang de to spillerne traff ballen, og buet tilsvarende de få gangene de bommet. Bordtennis var gøy å se på, det forsto vi raskt!  

Video fra oppvisning – Larvik

Etter hvert ble det klart at barna kunne komme ned på gulvet og få prøve seg mot Mathias og Wenting, dette var svært populært og tribunen var raskt tom. Det sto lange køer på de tre bordtennisbordene som var satt opp på skolen i anledningen! Baller var det nok av, og da noen av barna fikk tak i en tusj førte det nesten til skrivekrampe på de to bordtennisspillerne – barna måtte jo sikre seg autografer!

Fra Larvik BTK stilte Frank Martiniussen opp som han alltid gjør for klubben, i tillegg hadde han med seg Bo Sune, Agnar og Gurkan på rigging, samt Lian Ting Chao som nettop har startet i klubben etter et opphold på 10 år fra bordtennisen, Lian Ting Chao har bordtennisutdannelse fra Kina og var også en brukbar spiller i sin tid, noe vi fikk se da hun spilte noen ballvekslinger med Ma Wenting.

Om du lurer på om dette hjalp litt på rekrutteringen i Larvik så blir svaret et stort JA!

Hele 36 barn møtte på trening i Larvik Bordtennisklubb mandag kveld, noe som er rekord for klubben. Alle de nye spillerne hadde tidligere på dagen vært vitne til fantastisk bordtennis på Fagerli Skole.

Fra NBTF var, i tillegg til Olav Haraldseid, Ghassan Chaer på plass – sammen med Regiontrener i Region Sør, Anders Haukedalen. Vi er overbevist om at dette var en vellykket oppvisning, og vi oppfordrer klubber andre steder til å forsøke det samme! Lokalavisen var også på plass, og du kan lese om tilstelningen her: https://www.op.no/sport/larvik/bordtennis/norges-beste-bordtennisspiller-pa-besok-pa-fagerli-skole/s/5-36-322786