2. divisjon avd. A: Laksevåg tatt et langt skritt mot opprykk

  258
  Laksevåg 2

  Tekst: Gisle Haugen 

  Serierunde på Notodden med Østlands lagene i 2. avd A.
  Ingen skal si at de 4 oppgjørene på lørdag ikke var jevne og spennende. Tre 6-4 kamper og en 5-5 kamp. Også søndag ble det jevnt, 6-4,5-5 og 3-7.

  Fornebu BTK 3

  Det ble også spilt kamper i Bergen i helgen og etter helgens kamper har Laksevåg tatt et langt skritt mot opprykk, de er fortsatt ubeseiret. Og i bunn skal Bergen HIL kjempe hardt for å unngå nedrykk. Ellers er det veldig jevnt mellom de 5 andre lagene, det skiller bare 4 poeng mellom Notodden på sølv plass og Husøy på 6.plass. Så her er alle de 5 lagene fortsatt med om å kjempe om medaljene.

   

  Notodden BTK

  På søndag var det duket for «battle of Telemark», Notodden BTK mot Skien BTK. I utgangspunktet et helt åpent oppgjør, som tilslutt endte 5-5. Mye bra spill og vil særlig trekke fram at noen av ball vekslingene i double kampen mellom Konrad/Yared og Jan Vidar/Aleksander hadde gjort seg på Youtube, selv dommeren stod og klappet for spillerne etter noen av ballene.

  Etter helgens kamper på Notodden har både hjemmelaget Notodden BTK (2 seire og 2 uavgjorte) og Skien BTK (2 seire og en uavgjort) styrket sin posisjon på tabellen.

  Det ligger nå an til en uhyre spennende siste serierunde hos Fornebu BTK i slutten av mars!

  Det er alltid veldig trivelig å komme til Notodden og spille bordtennis i Isolahallen.
  Hagene var store og det røde gulvet er glimrende å spille på. Denne gangen var det også rigget til med eget coache område til hvert lag og med deilig frukt på bordet. Og med masse deilig i kiosken, servering av kaffe om morgenen, så var det ikke rart vi tilreisende storkosa oss. Stor takk til Karl Arne, Bjørn, Per, damene i kiosken m.fl. for en spesielt hyggelig atmosfære og et kjempeflott arrangement! Vi kommer gjerne tilbake neste år 🙂

  Husøy og Foynland IF
  Skien BTK