I dag starter Lag-EM i Luxembourg

  45

  Tekst Øivind Eriksen

  Årets lag-EM starter onsdag i Luxembourg. Storhertugdømmet Luxembourg er rangert som stat nummer 178 i areal på verdensbasis, og grenser mot Belgia, Tyskland og Frankrike. Lag-EM spilles i gedigne d’Coque, en fantastisk arena som senest i april 2012 var konkurransehall for kvalifiseringen til OL i London. Med blant annet store europeiske bordtennisnasjoner som Belgia, Tyskland og Frankrike som naboer venter arrangørene besøk av store tilskuermasser. EM blir en skikkelig bordtennisfest!
  Norge deltar i C-kategorien både på dame- og herresiden. Det betyr at vi kjemper om 1. plassen i gruppe C, eller 33. plassene totalt. Marsjen oppover, mot B-nivået i Europa, har startet for våre to unge landslag. NBTFs hjemmesider vil følge opp med daglig resultatservice gjennom linker mot arrangørens og ETTUs hjemmesider. Både herre- og damelaget spiller første kamp onsdag.
  Ved siden av de to lagene er Norges Bordtennisforbund representert med vise-president Christian Ibenfeldt og tidligere president Øivind Eriksen. Begge deltar på ETTU-kongressen torsdag 14. september, Christian som NBTFs representant og Øivind som Chair i ETTUs tekniske komite og juryleder i EM. I tillegg markerer ETTU sitt 60-årsjubileum samme kveld, også med den norske duoen ringside

  Arrangørens side

  ETTUs side

  ITTFs side