Kontinuitet og fornyelse: Bengt Paulsen ny gen. sek. og Marte Grutle Aasebø ny sports- og utviklingssjef

  1119
  Ny sports- og utviklingssjef blir Marte Grutle Aasebø

  Tekst  Christian Ibenfeldt

  Etter en lang og grundig prosess har vi nå landet teamet som skal ta oss videre de neste årene.

  Vår nåværende generalsekretær Svenn Erik Nordby går snart av med pensjon etter over 40 år bak roret på Ullevål, og gir stafettpinnen videre til Bengt Paulsen.

  Ny sports- og utviklingssjef: Marte Grutle Aasebø

  Ny sports- og utviklingssjef blir Marte Grutle Aasebø. På laget fortsetter selvfølgelig også Ghassan Chaer fra sitt kontor på Skagerak Arena.

  Når de to stillingene ble lyst ut ønsket vi å finne en kandidat med komplementære kvaliteter og ferdigheter til våre to andre i administrasjonen. Vi fikk inn ca like mange søkere på begge stillingene, men konkluderte med at dagens sports- og utviklingsjef, med sin over 20 år lange erfaring fra forbundskontorene på Ullevål og NIF-systemet, vil sørge for en god videreføring av Svenn Erik sitt arbeid. Kjennskap til både arbeidsoppgavene, prosessene i NIF og et liv i bordtennisens tjeneste veide tungt i valget av Bengt som vår nye generalsekretær. I prosessen ble vi om mulig enda bedre kjent med ham gjennom tester utført av Olav Haraldseid, og intervju der han fikk legge ut om sine ideer for fremtiden.

  Til stillingen som vil bli ledig som Sport- og utviklingsjef når Bengt går over i en ny rolle, kalte vi inn flere kandidater som gjennomgikk de samme testene, samt intervju. Hele tiden med tanken om å skape et best mulig team som kan utfylle hverandre. Valget falt på den yngste kandidaten.

  Marte kommer fra jobben som jurist hos Fylkesmannen i Oslo og Viken. Hun har også psykologi-studier på CV’en. Og som de fleste vel vet har hun tross sin unge alder, lang fartstid i både norsk og internasjonal bordtennis: landslagsspiller både som junior og senior, 1 kongepokal, 29 NM-gull, seriespill i Sverige og Tyskland, over 10 år som klubbtrener i Fokus BTK, landslagstrener para, styreleder i Fokus BTK…

  Hun har imponert oss alle i intervjurundene, og tilbakemeldingene vi har fått fra både referanser, Olympiatoppen og andre i bordtennismiljøet har vært udelt positive. Vi føler oss derfor trygge på at vi har fått rett person for jobben som ligger foran henne. Vi ønsker lykke til og er sikre på at bordtennis-Norge vil ta godt imot vår ny sports- og utviklingsjef.