Klart for 2. seriehelg i 3. divisjon avdeling C

48

Tekst: Terje Ekrann
Foto: Ghassan Chaer

Søndag 29. oktober er det klart for 2. samlerunde i 3. divisjon avd. C på Lørenskog.

Denne «trikkeserien» gir mange muligheter til å oppleve kamper mellom unge, fremadstormende spillere og gamle, rutinerte spillere.

Hele 4 av lagene som stilte til start den første serierunden stilte med rene veteranlag (Kjelsås 4, Fokus 3, Klemetsrud og Lynild). Eldst var Lynild med en gjennomsnittsalder på nesten 64 år.

B-72 3 og Oppegård stilte med meget unge spillere, med en gjennomsnittsalder henholdsvis 16 og 14,5 år.

Ved dette tilfelle var det gammelgutta i Kjelsås som kom best ut, med 6 av 6 poeng. Laget er jevnt besatt og hadde en stygg evne til å vinne jevne kamper. Seier i 6 av 6 5-setts kamper er fryktinngytende, og viser kanskje hva rutine kan bety.

Kjelsås kan fort få 6 nye poeng denne samlerunden, med kamper mot B-72 3, Fornebu 6 og Lynild, om da ikke «storlagene» velger å forsterke sine lag i forhold til forrige samlerunde, noe de helt klart har mulighet til om de ønsker det. Ryktet går om at blant annet Fornebu vurderer en slik forsterkning.

For de andre lagene kan det fort bli mange jevne kamper. Jeg forventer imidlertid at Fokus hever seg fra forrige serierunde, og de vil nok krype kraftig oppover tabellen. Etter helgens kamper vil sannsynligvis Kjelsås fortsatt lede klart, kanskje fortsatt med full pott, mens Fornebu og Fokus klatrer til 2. og 3. plass. De resterende lagene får slåss om å unngå sisteplassen (kun ett lag rykker ned siden det bare er 7 lag i avdelingen). Klemetsrud og Oppegård ligger kanskje mest utsatt til i så måte. Kampen mellom dem blir i så måte svært avgjørende. Klemetsrud er helt avhengig av at Laure Krumina stiller (og vinner sine kamper).