Kan Bård juble en gang til for seier i 3. divisjon? Blir han beste spiller i 3. divisjon denne sesongen også?

417
Årets lagspiller i 3 divisjon avd. F er Bård Sundberg, Vikåsen BTK 4.

Om en uke braker det løs i 3. divisjon avdeling F! I fjor vant Trondheim BTK med Bård Sundberg på laget (bilde).

I år er nivået mye høyere. Bård Sundberg er en av flere utøvere som har meldt overgang til Nidaros BTK. Nidaros BTK sin lagleder Tor-Arne Jensen sier at de stiller med følgende spillere i år: Tim Zakarias Jesper Forssen, Per Åge Gundersen, Bård Sundberg og Tor-Arne Jensen. Samt har vi en par andre ringrever i reserve sammen med en hel haug av svensker som vi håper å slippe å må benytte oss av.

Tingvoll BTK kan stille et meget sterkt lag. Følgende spillere er aktuelle sier Roar Frøseth:  Jakob Woelfert, Samuel Falch-Krokå, Eirik Lyngøy, Rune Frøseth, Martin Frøseth, Tomassz Filbrandt, Anja- Marie Myklebust.

Skodje BTK har også mange sterke spillere tilgjengelig. Lennie Johansson,Tobias Johansson, Sivert Torheim Iversen,Adam Fjellheim og Marc Schermer representerer Skodje.

2 av vinnerne fra i fjor av 3. divisjon har meldt overgang til Frol IL i år og de stiller med følgende lag: Ketil Karijord, Farzad Mirzai, Nasser Adly, John Ivar Iversen og Kjærand Iversen.

NTNU 2 endte på 3. plass i fjor i divisjonen. I år kan det bli tøft å holde seg tror vi. De stiller med følgende lag Vidar Nubstad, Danh Tran, George Chabert og Theodor.

Trondheim BTK 2 har ikke mange spillere igjen fra vinnerlaget ifjor og stiller i år med et rent damelag. Cornelia Dahl, Sowjit Wehrstad, Lise Høeg,  Carina inés castillo-hoós og Sophie Brown-Hansen.

Tor-Arne Jensen og Nidaros BTK 2 som mange holder som favoritt sier følgende om hvem han tror vinner divisjonen i år: Målet vårt er å vinne. Men når Tingvoll kjører Filbrandt i startoppstillingen, vil jeg holde dem som en knapp favoritt.

 

Presentasjon av lagene i 3. DIVISJON AVD. F