Junior-NM i Bodø: Sindre Åteigens vurdering av vinnerkandidatene

145

Les Sindre Åteigens vurdering av vinnerkandidatene foran årets Junior-NM i Bodø

B-72`s profilerte trener og landslagstrener for kadettjentene, Sindre Åteigen, har levert strålende resultater de siste årene, først og fremst på jentesiden. Før NM for junior og eldre junior starter i Bodø kommende helg, har vi bedt om hans vurderinger.

B-72 har mer eller mindre gjort rent bord på jentesiden i Junior-NM de siste årene. Hvordan ser bildet ut foran kommende helgs NM?

– Bildet er vel relativt likt som tidligere år for vår del, men det er dessverre litt færre på det høyeste nivået å konkurrere imot. Det ligger vel dessverre an til mye tapetsering av pallen i lag og double, og om de argeste konkurrentene går på en tidlig smell i single slik vi har sett de siste årene, kan det bli mye rødgult på pallen der, også.

 Og på guttesiden ser det bedre ut i år enn i fjor?

Vi har jo mistet Petros, men til gjengjeld har alle gutta våre tatt flere steg fremover fra i fjor, så vi er førsteseeda i lag i år, også. For første gang har vi også et seeda andrelag på guttesiden. Det er positivt for vår del og viser at det skjer ting på guttesiden, også. Det skal bli interessant å se hva de kan gjøre under de tre dagene i Bodø, jeg har forhåpninger om at noen skal ta steget opp fra sitt vanlige nivå under NM.

 Singlefavorittene dine?

Eldre junior damer: Anna, Ilka, Nora, Sarah og Rebekka. Hvem som vinner er helt åpent

Junior damer: Ilka, Nora, Sarah og Rebekka

Herrer eldre junior: Der er mange skader blant de beste så denne er vanskelig å tippe. Personlig håper jeg Marcus Wærstad tar steget helt til topps denne gangen.

Herrer junior: Fredrik Meringdal vinner så lenge han er frisk og skadefri