ITTF Museum Offisielt lansert i Shanghai Kina

230

The International Table Tennis Federation (ITTF) Museum har offisielt åpnet i går, 31. mars 2018, i Shanghai, Kina, sammen med China Table Tennis Museum.

ITTF-museet, som opprinnelig ble plassert på ITTFs hovedkontor i Lausanne, Sveits, gjorde sin stjernestoppede åpning med ITTFs president Thomas WEIKERT, ærespresident XU Yinsheng, visemester i Shanghai WENG Tiehui og nestleder for inntak av sport i Kina CAI Zhenhua, samt World & Olympic Champions ZHANG Yining, WANG Liqin, Jørgen PERSSON og LI Xiaoxia.

Ved åpningen av museet delte ITTFs president Thomas WEIKERT «Det er en stor ære å være her på åpningsseremonien til ITTF og Kina Bordtennismuseum. Jeg ønsker virkelig at museet kan være et nytt vindu for å fremme bordtenniskulturen og arve bordtennis ånd. Kina har gjort store bidrag til vår sport, derfor bestemte vi oss for å flytte ITTF-museet fra Lausanne til Shanghai, der vi tror at det vil gi flere muligheter og fordeler når vi viser vår sport. ”

«ITTF er glad for å se at museet omfavner besøkende fra hele verden med et nytt utseende, og vi vil fortsette å gi maksimal støtte, inkludert fremtidige verdensutstillinger, ITTF-dokumentasjonssenter og ITTF-kontaktpunkt, noe som gjør den mer omfattende og profesjonell. I mellomtiden vil ITTF donere gjenstander og dokumenter til museet etter hvert VM og VM. »

Hjemmet til over 8000 bordtennisutstillinger, huser ITTF-museet det mest omfattende spekteret av bordtennisartikler, som beskriver det siste århundret med utvikling i sporten, og viser eksklusive utstillinger som det første paret bordtennisrackete og gjenstander fra tidligere Champions, inkludert skjorte fra DENG Yaping og joggesko fra ZHANG Jike.

Museet har flere seksjoner på fire etasjer, inkludert utstillinger gallerier, Hall of Fame, en 3D kino og en multimedia interaktiv sone der besøkende kan spille mot VM-teknologi ved hjelp av VR-teknologi i museet. Samtaler med verdensmesterene, bordtenniseksperter og bordtennisstjerner vil også bli holdt på museet fra tid til annen.

Museet ligger på 796 Jumen Road, Huangpu District, Shanghai, Kina, og åpner fra 09:00 til 17:00 fra tirsdag til søndag, med siste innmeldinger klokken 16:00.