Invitasjon til Danish International 19. – 21. mai for uttatte spillere ved region øst

478

Region øst har gleden av å invitere uttatte spillere på regionstur til Danish International 19.-21. mai. Det er i år ikke lagt opp til regionslagsturnering, og regionstur er ment som et tilbud for spillere som ellers ville blitt tatt ut til regionslagsturnering. Vi stiller med lag i klassene junior (for de født mellom 2000-2002) og kadett for de født mellom (2003-2004). Uttaket er basert på deltagelse, innsats og nivå på regionssamlinger, kombinert med resultater i regionsstevner og plassering på Norgesrankingen.

Danish International er en turnering i Hillerød, ca 35 min med bil utenfor København i Danmark hvor det spilles lag og single, og region øst ønsker å stille med lag i begge disse klassene for junior og kadettspillere. Vi reiser med buss nedover ca 14.00 den 18.mai, og overnatter på Frederiksborg Centret. Hjemreise er 21.mai etter turneringen er over, og alle er ferdige å spille. I tillegg til bordtennis vil det også være lagt opp til sosiale aktiviteter for spillerne.

Regionen dekker alt av kost og losji, bortsett fra en egenandel på 700 kr. Det vil være flere flinke trenere med på turen, og alle foreldre er velkomne til å være med. Dette er for eksempel en god unnskyldning for å ta en familietur til Danmark i pinsen. Dersom det er plass i bussen kan også foreldre og søsken få plass her mot en liten avgift.

Påmelding skjer via linken under innen 10. april. Egenandel betales ved påmelding, og uten denne anses ikke påmeldingen som gyldig. Egenandel kan betales via vipps til 136176 eller overføring til 1286 25 00855, husk å merke med navn.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdZ5KAyzojm0Q7GVB_tDyoByR8syBX9NddfpelqgjHN5QvGkA/viewform

Vi håper at alle uttatte spillere ønsker å være med regionen på kanskje sesongens høydepunkt!

Med vennlig hilsen

Styret i region Øst ved Ragna Grindheim og regionstrener Jonas Flåøien!

Fristen går ut: 10.04.2018

Vedlegg

Fil Filstørrelse
pdf Invitasjon regionstur 366 KB
pdf Uttak Danish International 474 KB