VIKTIG – OBLIGATORISK KORONAVETTKURS

  1692

  Tekst Svenn-Erik Nordby

  Norges idrettsforbund har utarbeidet et fellesidrettslig e-kurs om koronavett. Idrettens koronavettkurs er et smittevernkurs for utøvere. Kurset er for utøvere fra 13 år og oppover, og foreldre eller foresatte til utøvere opp til 12 år. Foresatte må legge inn egne barn i sin profil i Minidrett for at utøvere på 13-14 år skal kunne ta kurset.

  Kunnskap om smittevern i idrettsdeltakelse er et effektivt våpen mot smittespredning og avgjørende for at vi kan ha idretten i gang over hele landet. Kurset gir deg grunnleggende smittevernkunnskap for å kunne drive idrettsaktivitet.
  E-kurset er obligatorisk. Når du har gjennomført e-kurset, må du vise fram kursbeviset for en leder/trener i klubben. Vi anbefaler at trener/ansvarlig leder lager en liste over de i klubben som har gjennomført kurset.
  Fristen for å gjennomføre kurset er før du skal delta i en konkurranse.
  Dersom du allerede har tatt «Fotballens koronavettkurs», trenger du ikke å gjennomføre dette kurset i tillegg.

  Du finner kurset her

  I tillegg til å ta kurset, bør du gjøre deg godt kjent med Norges Bordtennisforbund koronavettregler, se link: https://bordtennis.no/coronavettregler-ved-sesongstart-2020-2021/ og idrettsforbundets nettsider om koronaviruset.

  Tekniske spørsmål rettes til NIF Support på support@idrettsforbundet.no eller telefon 21029090.

  Takk for du bidrar til å spre kunnskap om smittevern og bidrar til å kunne holde idrettsaktiviteten i gang!