Hvam topper tabellen med 1 poeng foran Para-laget i 2.div. avd. B

251
Hvam IL Bordtennis, fra venstre Hubert Marciniak, Jonas Andresen, Håkon Jørgensen og Per Øivind Bodding.

Tekst Mattias Wallin

Da var nest siste serierunde i 2.div avd. B unnagjort. Oppegård var arrangør og gjorde som vanlig en super innsats på arrangørsiden. 2 meget flotte haller for bordtennis i form av Østre Greverud Idrettshall på lørdag og Greverudhallen på søndag.

Para-laget ligger på andreplass

Hvam topper fortsatt tabellen, og fikk med seg 6-4 x 2 mot B72 og Para. Mot Rana ble det 2-8. Stammen i laget ser ut til å være Hubert Marciniak, Jonas Andresen og Per Øyvind Bodding. Som ener denne gangen hadde Romerikslaget den gode svensken Per Svensson. De topper tabellen med 1 poeng før den siste serierunden på hjemmebane i februar.

På andreplass ligger Para. Martin Røste gjør det sterkt som spillende lagleder. Solide 17-3 oppe har han og det er imponerende å se han smelle inn forehands med stort kraft og presisjon. For Paras del ble det 4-6 i toppkampen mot Hvam, 6-4 over Fokus2 og 7-3 seier over Sarpsborg.

Tredjeplass innehas av Kjelsås2. Om de stiller med sine beste spillere er de et topplag. Det ble 5-5 mot Oppegård og 7-3 seier mot Sarpsborg. Ekstra imponerende, men ikke overaskende er mannen med Postgiro pannebånd som har solide 7-1 oppe og 6-0 nede. Det er Thomas Gundersen vi skriver om om det er noen tvil. Forehandslegga er hard! De har en kamp til gode mot Fokus2. Med seier 10-0 kan de dele 2.plass med Para.

B-72 er nå på fjerdeplass. To ganger 5-5 ble det mot Sarpsborg og Oppegård. 4-6 mot Hvam ble fasit denne gangen. Marius Lindstad har imponerende 16-4 nede og de har et jevnt lag.

Fokus2 er på femteplass etter å ha falt fra andreplass. 2-8 mot Rana og 4-6 mot Para ble det denne gang. Fikk det som ventet tungt denne runden. Har en hengekamp borte mot Kjelsås i februar.

Sarpsborg innehar siste trygge plass før siste serierunde i februar. 5-5 mot B72 og 3-7 mot Kjelsås2 og Para. De varierer veldig på hvem som spiller. På sitt beste befinner Sarpsborg seg lenger opp, men kan risikere å rykke ned.

Rana er på sjuendeplass og under streken, men de kommer ikke til å bli der lenge med hjelp av Anton Åkesson og Jakob Hjelmer. Adrian og Magne er gode spillere de også, så at Rana holder plassen tror undertegnede på. 3 seiere denne serierunden. 8-2 mot Fokus2 og Hvam. 7-3 seier mot Oppegård.

Arrangøren denne runden innehar sisteplassen, men de kjemper på og det er bra. Hanna Hovden imponerer med flott spill og slo Anton Åkesson som er en kjempeprestasjon! 5-5 mot både Sarpsborg og B-72. 3-7 tap for Rana ble fasit.

Kun 8 poeng skiller topp og bunn, så her blir det spennende til siste lagkamp! Martin Røste topper årets lagspiller og har vel ei hånd på glasspokalen nå? Eller skal Jakob Hjelmer ta han igjen?

Topp 5 ser slik ut:

1 Martin L. Røste, Para NBTF
2 Jakob Hjelmer, Rana BTK
2 Birger Andersson, Kjelsås BTK 2
4 Hubert Marciniak, Hvam IL
5 Thomas Gundersen, Kjelsås BTK 2

Presentasjon av 2. divisjon avd. B