HVAM og KOBRA topper 3.divisjon avdeling B

487
Kobra BTK: Fra venstre. Mathilde Neskvern, Daniels Kogans, Ieva Juceviciute-Ruse og Juste Mazeikiiene-

Tekst: Egil Hauge
Foto: Per Øivind Bodding

Hvam IL BTG har mange gode spillere og full pott og 8 poeng etter denne serierunden. De lot Pelle Svensson «hvile», mens Bernt Aaland velfortjent fikk debutere i 3.divisjon for klubben.
Hvam vant hhv. 9-1 over HAMKAM 2 og 7-3 mot Fornebu BTK 5 denne siste søndagen i oktober.

KOBRA BTK stilte i dag med tre damer med tæl og en ung latvier (Daniels 15 år). Og av de to damene er Ieva Juceviciute-Ruse og Juste Mazeikiene søstre og samtidig eminente bordtennisspilere. Ieva er gift med Gundars som spilte for KOBRA i forrige serierunde, så det er litt av en «familiebedrift».  Det må også nevnes at Mathilde Neskvern imponerte på ny i avgjørende kamp mot Leif Olafsen fra Nordre Eidsvoll, og KOBRA gikk dermed av med seieren i denne lagkampen 6-4. KOBRA vant i tillegg hele 10 – 0 over Vind IL fra Gjøvik og rykket opp til sølvplass med god laginnsats så langt.

Nordre Eidsvoll, Fornebu BTK 5 og Vind IL har 4 poeng hver, så det er meget jevnt bak de to topplagene i avdelingen.

Jevnaker BTK 2 står fortsatt med 2 poeng og HAM-KAM 2 er uten seire i denne avdelingen med hard motstand.

Flere av lagene måtte bytte ut spillere fra forrige serierunde av forskjellige grunner, for eksempel stilte Vind IL med tre nye spillere.

Morten Stenvold var eneste fra Vind som har spilt i begge serierundene. Han forteller at Vind gleder seg til flerbrukshall som skal være på plass om et års tid. Da får klubben mulighet til mere treningstid, så da blir det ganske sikkert «medvind» fra Gjøvikkanten.

Norsk Bordtennis trenger flere talenter fra flere klubber, så det er hyggelig om Vind får fram gode spillere framover.

Neste serierunde spilles søndag 25.november og det blir garantert mange gode matcher og spennende lagkamper.