Hoved-NM nummer 75

515

Tekst  Øivind Eriksen
Foto  Lasse Lange

Årets Hoved-NM i bordtennis i Sandefjord samler totalt 124 spillere fra 24 klubber. Mesterskapet arrangeres for 75. gang, etter den spede starten under Hoved-NM i Sarpsborg i 1946, det året NBTF ble etablert. Denne gangen går Hoved-NM av stabelen et helt nytt arrangementssted, i gedigne Oslofjord Convention Center.

NBTF står som arrangør av mesterskapet, og en veltrimmet arrangørstab, sammen med norske og internasjonale dommere, er klare til å ta mot våre aller beste kvinner og menn. Mesterskapet starter fredag med lagkampene, og avsluttes søndag, med singleklassene. NIFs president Berit Kjøll og ETTUs president Ronald Kramer er på plass i OCC, sammen med vår egen president, Christian Ibenfeldt.

Det er som vanlig størst interesse for kampen om de to Kongepokalene, i damer single og herrer single. I fjor vant Rebekka Carlsen og Borgar Haug, men disse to møter flere sterke utfordrere i helga. Søndag ettermiddag får vi svaret!

Ved siden av at det henvises til NBTFs hjemmesider, henvises det også til NM-sidene, der det ligger ute viktig informasjon, og der det også vil bli lagt ut resultater!