HOVED-NM I OSLOFJORD CONVENTION CENTER – MINNER OM AT FRISTEN GÅR UT I DAG

1477

Tekst Øivind Eriksen

Hoved-NM 2020 arrangeres i Oslofjord Convention Center. Det ligger i Melsomvik i Sandefjord kommune.

Hoved-NM 2020 arrangeres fredag 28. februar – søndag 1. mars, et vanlig tredagers seniormesterskap. NM-Side

Norges Bordtennisforbund startet samarbeidet med Oslofjord Convention Center tidligere i år. NBTF har lenge vært på utkikk etter et sted der det går an å arrangere kompakte stevner, både norske og internasjonale mesterskap, med overnattingsmuligheter og hall tett på hverandre. Transport er alltid en utfordring, og det enkleste for alle, både spillere, trenere, ledere, arrangører, tilskuere og andre, er om man kan rusle fra hotell, leiligheter og hytter til hall på 2-3 minutter. Dette er situasjonen i OCC.

NBTF kommer i løpet av få måneder til å søke om Veteran-EM 2023, med OCC som arrangementssted. I OCC er det bordkapasitet til 180 bord, og det finnes 10.000 senger tett på hallene. Under Hoved-NM 2020 blir kongresshallen mesterskaparena, en fantastisk arena for våre beste spillere. Like ved kongresshallen ligger hoteller, leiligheter og hytter, i prisklasser som passer de fleste lommebøker.

Invitasjonen til Hoved-NM legges ut nå, snaue 11 uker før mesterskapet starter. Her følger en oversikt over OCC, med hoteller, leiligheter, hytter og kongresshall. Stedet er også perfekt for alle foreldre, søsken, venner og familie for øvrig som vil oppleve et Hoved-NM i storslåtte omgivelser.

Påmelding gjøres KUN på vedlagte skjema innen mandag 27.01.2020 til NBTF v/Ghassan Chaer pr. e-post: ghassan.chaer@bordtennis.no

Velkommen til Oslofjord Convention Center, og velkommen til Hoved-NM 2020!

Invitasjon Hoved NM 2020

Påmeldingskjema-Senior-NM

Overnatting Senior-NM

 

Fristen går ut: 27.01.2020