Hordacup lørdag 29.september i Olsvikhallen, stor suksess!

268
Kim-Erling lærte spente umgdommer litt om dommerens rolle før start!

Av: Otto Hatlebakk

Kim-Erling lærte spente umgdommer litt om dommerens rolle før start!

Det ble en flott lørdag for sporten vår i Olsvikhallen. 21 unge spillere fra seks klubber under 15 år samt at sju 2.divisjons lag var i samme hall gjorde at det «kokte» i hallen!

Anders deler ut pemier til Kasper og Eskil.

Anders Hovden og hans team av medhjelpere hadde en kyndig hånd om en full hall av spillere, ledere og foreldre og alt gikk etter planen.

Laksevåg driver best på rekrutteringsfronten for tiden i Hordaland samme med Stord. Evigunge Irgens melder at det er stor aktivitet på Stord. I Laksevåg er det inntaksstopp av nye spillere og treningene for de yngste er altså stappfulle.

Hordacup for første gang, her er det info og få!

Hordacup 1
Det var første gang vi arrangerte denne turneringsformen for spillere under 15 år i Hordaland. Neste turnering går LØRDAG 3.NOVEMBER på Stord. I tillegg planlegges det to slike turneringer også våren 2019. Spillerne deles opp i puljer i del 1 av turneringen. Etter puljespillet avvikles et A og B sluttspill. Dermed får alle spillere 5-7 kamper i løpet av de ca. 4 timer turneringen varer.

Denne gangen fikk ungdommene også et kort dommerkurs ledet av internasjonal toppdommer Kim-Erling Bolstad Larssen, Laksevåg, før vi startet med puljespillet.  Våre ledere fulgte godt opp under turneringen slik at ungdommen fikk den hjelp de trengte i sine dommeroppgaver og kamper.

Som ventet møttes Kasper Nøstvold og Eskil Ellila fra Laksevåg hverandre i finalen der Kasper denne gangen vant.

De tre beste…

A-sluttspill
1.Kasper Nøstvold, Laksevåg
2.Eskil Ellila, Laksevåg
3.Vincent Nguyen, Fjell
4.Pia Meling Fosse, Laksevåg

B-sluttspill
1.Benjamin Åsheim, Laksevåg
2.Mikkel Kvale, Laksevåg