Heros 2 og Fornebu 3 best etter halvspilt serie.

  396
  Fornebu 3 sammen med Heros 2 er best etter halvspilt serie.

  Tekst  Gisle Haugen

  2.div. avd. A er denne sesongen er preget av mange jevne kamper der 16 av 28 kamper har endt 5-5 eller 6-4.

  Heros 2 sammen med Fornebu 3 er best etter halvspilt serie.

  Det har vist seg at de lagene som har det jevnest besatte laget ligger i toppen av tabellen etter halvspilt serie, nemlig Heros 2 og Fornebu 3.

  Heros 2: Heros 2 er av mange tippet som serievinner og innfrir så langt forhåndstipsene. Øystein Bakke har vært formidabel denne sesongen med 14 seire på 14 kamper! Rett og slett veldig imponerende da det er ekstra høy kvalitet på oppe spillerne i år. Når man i tillegg har sterke spillere som Brian Egenberg, Johannes Brattlie og evigunge Helge Heienberg på laget (9-5 i matchkvote nede!), så klarer man å bikke jevne kamper over til seier. En del av lagene hadde siste helg med nye spillere, så også Heros 2, som forsterket laget ytterligere med Ingi Darvis Rodriguez, som spilte meget bra og vant 3 av 4 kamper oppe.

  Fornebu 3 sammen med Heros 2 er best etter halvspilt serie.

  Fornebu 3: 2.div avd. A har fått en stor attraksjon i legenden Tom Johansen, han vant 20 NM-gull i perioden 1979–1994. Han vant kongepokalen åtte ganger (kilde Wikipedia). Og Tom viser at han fortsatt er en av landets beste spillere, og han er den som drar inn mest poeng for flyplass laget. For en spiller og feeling, man blir stående å måpe noen ganger, er det virkelig så lett. Og han er den eneste fra Norge som har slått Jon-Ove Waldner. Vi kommer tilbake med info om hvor mange ganger neste gang.. Fornebu 3 vil nok gi Heros 2 tøff kamp helt til siste runde hjemme på Fornebu.
  Når man i tillegg har Kenneth Zeiffert på laget som har fått en ny høst og spiller bedre og bedre og frustrere motstanderne med sine flakkende baller. Kenneth er den beste nede spilleren i avdelingen og har også gjort det veldig bra når han får spille oppe. Laura Krumina som er ny på Fornebu i år har også vært viktig for laget. Laura spiller sjelden dårlig og hvis man vil se en underholdende kamp så se på Laura, det blir ofte lange ballvekslinger og flott spill. Når de blå også har 2 lovende unggutter på laget, Jonathan Jonsson og Sebastian Flaatten, så blir det et veldig sterkt lag og fint mix av ungdom og erfaring. Sebastian debuterte i helga i 2.div med 4 av 4 seire og viste glimrende teknikk og figthing spirit.

  Laget fra Blues byen er etter helga oppe på en fin 3.plass.

  Notodden: Laget fra Blues byen er etter helga oppe på en fin 3.plass. Det er særlig oppe spillerne Robert og Konrad som drar lasset, men med ytterligere framgang for de lovende unggutta, Yared og Martin, kan telemarkingene blande seg inn opprykksstriden. Men så langt en veldig oppløftende bronseplass og klarer de å holde seg der vil man nok være svært godt fornøyd. 4 av lagene i avdelingen møttes på Notodden i helga som var, og det var som vanlig en veldig hyggelig atmosfære i Isolahallen.

  Stord 2: Laget har mange sterke spillere

  Gode spilleforhold, frukt på bordene og blide hyggelig folk i arrangørklubben.

  Stord 2: Laget har mange sterke spillere, bl.a. Roy Høyland som har pene 12-2 i kvote oppe, og ligger på en fin 4.plass. Stord 2 kan vinne mot alle laget, men ligger (foreløpig) litt bak topplagene, da de mangler jevnheten til Heros 2 og Fornebu 3.

  Bergen HIL: Har et sterkere lag iår og har plassert seg rundt midten på tabellen

  Bergen HIL: Har et sterkere lag i år og har plassert seg rundt midten på tabellen. Spesielt danske Peter Rosenmaier, para olympisk mester og verdensmester, imponerer stort og har bare tapt en kamp oppe, og han har vunnet 7. Bendiksen som spiller nede ser også ut som har hatt fin fremgang i år.

   

  Husøy: Ligger rett over nedrykksstreken på en 6.plass.

  Husøy: Ligger rett over nedrykksstreken på en 6.plass. Tapte knepent 6-4 mot topp-3 lagene Notodden og Fornebu 3. Tok en viktig 6-4 seier mot Skien sist helg. Vil som Skien kjempe om å overleve i 2.divisjon.

  Skien: Nedadgående trend, tapte 3 kamper i helga som var.

  0-10 (!) mot Fornebu 3 og 4-5 mot Husøy og Notodden. Er avhengig av sin beste spiller Ahmed Chaer som ikke var med sist. Unge Fjeldstad slet med sykdom i helga, Jan Vidar Haugen var litt satt ut da han tenkte på bilen som sto hjemme med både diesel og bensin på tanken. Hadde med 2 debutanter, Reza Nassrollah og Willem Udo, som begge klarte seg bra. Udo bidro sogar med en seier mot Notodden.

  Skien BTK: Nedadgående trend, tapte 3 kamper i helga som var.

  Men for gutta fra Ibsens fødeby ser det ut til at årets sesong blir en kamp om å komme på riktig side av nedrykksstreken.

   

  Modum: Blytungt gjensyn med 2.divisjon for Modum. Ingen poeng sålangt, nå kan det bare gå oppover.

  Mange lovende unggutter som vil bite bedre fra seg siste halvdel av sesongen.

  Modum: Blytungt gjensyn med 2.divisjon for Modum.

  Presentasjon av 2. DIVISJON AVD. A