Helgens serierunde ble spilt i B-72 hallen

  268

  Tekst  Erik Lindholm

  Det er 2 lag som ligger i tet her om 1 opprykksplass, nemlig B-72 og Kjelsås.

  B-72 2 vant komfortabelt 8-2 over Larkollen og 8-2 over Fokus5.

  Kjelsås4 vant komfortabelt 7-3 over Fornebu5. Fornebu hadde kun 3 spillere i dag. Kjelsås vant også greit 10-0 over Larkollen som spilte uten Metsalu i denne kampen.

  B-72 og Kjelsås møtes i neste serierunde 22/2.

  Vi skal heller ikke glemme bort Sarpsborg2 som også vant en kamp i dag og spilt 1 uavgjort. De ligger 3 poeng bak 2 andre lagene nå, men har ikke som målsetting å rykke opp.
  Ett lag i 2.div og ett i 3.div passer dem bra. Så kampen vil stå mellom B-72 2 og Kjelsås4 om opprykket.

  Det var duket for bunnoppgjør i dag også mellom Askim og Fokus5. Begge lagene poengløse før oppgjøret som i dag endte 5-5.
  Fint å se Roshman James Rajkumar og Daniel Halsteinli i aksjon igjen. Litt rustne etter å ha vært borte fra spill det siste året, men godkjent. De stilte opp som forsterkning i dag og gjorde lagmatchene deres mer spennende.

  Nytt bekjentskap på Larkollens førstelag var Mikkel Johan Asnes Birch

  Håper det var en bra opplevelse og at bedret skadesituasjon og lyst gjør at vi får se dem oftere igjen.

  Vi har «3 små fyrer» i avdelingen som imponerer med flott ballbehandling. Petter Mortensen fra Fornebu og Michael Farnes begynner å få rutine nå og spiller mange kamper «oppe».
  Nytt bekjentskap på Larkollens førstelag var Mikkel Johan Asnes Birch, født 2008. Se eget bilde. Han får vi høre mer fra, garantert. Har kun spilt kort tid og gjør stor fremgang på kort tid.

  Det andre bildet i dag ser vi brødrene Kermit fra Oslo BTK. De begynte å spille ca 2017 så de har også svært bratt kurve for sin fremgang. Familienavnet indikerer utenlandsk opprinnelse, men ikke mer eksotisk enn at deres far er fra Danmark.

  Brødrene Kermit fra Oslo BTK

  Jan Berner har vært viktig trener/støttespiller her.
  Storebror Theodor har defensiv spillestil med en side med lange nubber og «snurrer». Blir mye fine ballvekslinger. Thomas Kermit spiller tradisjonelt offensivt spill med bra tempo.
  De har nå nærmest sikret seg at laget beholder plassen i 3.divisjon. Kanskje opprykk neste år kan være aktuelt mål ? Laget Oslo BTK har svært jevn spillestall og det scorer de mye på, særlig «nede».
  Skal de kjempe i toppen neste år så må en av gutta stå frem et hakk slik at enerne på de andre lagene også kan beseires. Det er mulig for disse gutta.

  Neste serierunde er 22/2 og da er det 3 lagkamper pr lag. Vet det er en del som sliter litt med det, mens andre synes det er fint.

  Takk for enda en hyggelig dag i hallen. Serierunder er noe av det hyggeligste undertegnede deltar på. Mye sosialt innimellom slagene.

  Presentasjon av 3. DIVISJON AVD. A