Harestua BTK 2 i tet i 3.divisjon avdeling B

306
På bilde fra venstre gutta fra Harestua BTK 2: Kjetil Kløve, Holger Zahlten, Arne Gunnar Ellevold og Fredrik Johansson

Tekst   Egil Hauge
Foto    Victor Solbakken

Først og fremst honnør til KOBRA BTK med Tore Eig & Co. for et godt arrangement igjen i egne lokaler på Kongsvinger. Det ble en fin sportslig og sosial lørdag på Kongsvinger, og Hvam laget som måtte vente 4 1/2 time på sin neste kamp tok like gjerne turen til Charlottenberg for avkobling og litt handling.

Det var tre lag som tok med seg fire poeng og full pott denne lørdagen.

Harestua BTK 2 vant klart 9-1 mot Hvam IL 2 og 6-4 i sin andre litt jevnere kamp mot Ham-Kam BTK.

Nordre Eidsvoll (NEIL) var ikke snauere med sine to seire mot henholdsvis KOBRA BTK med 6-4 og Fornebu BTK 5 med 8-2.

Jevnaker tok med seg fire poeng hjem med seire 6-4 mot Fornebu BTK 5 og 7-3 mot hjemmelaget KOBRA BTK.

Både Ham-Kam BTK og Fokus BTK 4 endte opp med to poeng av fire på sine to kamper i denne serierunden.

Harestua BTK 2 troner så langt på topp med åtte poeng av åtte mulige og 29-11 i score. Deretter følger Ham-Kam BTK og NEIL med seks poeng hver. KOBRA BTK og Hvam IL 2 er foreløpig under streken uten poeng.

Harestua BTK har et jevnt godt lag i denne avdelingen. Fredrik Johansson og eminente Stig Amundsen trakk lodd om hvem som skulle delta denne gangen. Fredrik vant denne trekningen, og gjorde sine saker godt i Kobrahallen også. Han vant alle sine fire
singlekamper inkludert den viktige kampen mot sterke Anton Hoel fra Ham-Kam 3-1 i sett samt begge sine doublekamper med makker Arne Gunnar Ellevold. Holger Zahlten og Kjetil Kløve var med på seirene for Harestua laget

Fredrik har tidligere blant annet spilt for både B-72 og Fokus BTK før han gjorde comeback etter fem år borte fra bordtennisen. Det var da naturlig å starte opp hos Harestua BTK, da han flyttet til Nittedal i fjor høst. Gutta fra Harestua forteller at de trener to til tre ganger i uka og at det stiller opp 14 til 15 spillere på hver trening. Bordtennisen gir dem mye god mosjon og sosialt samvær som er svært helsebringende sier de videre.Laget har ambisjon om å bli blant de tre beste til slutt.

Neste serierunde foregår i Fokushallen i Oslo lørdag 23.november 2019.