Har du alt på plass til 31.12.2016? Elektronisk medlemsregister + hjemmesider

59

Alle idrettslag må ha registrert sine medlemmer i et godkjent elektronisk medlemsregister innen 31.12.2016. Idretten i Norge har bestemt at et felles medlemsregister skulle etableres. Idrettsstyret fikk oppgaven med å iverksette bestemmelsene, og kom med denne forskriften gjeldende allerede fra 01.01.2014.

KlubbAdmin og MinIdrett er NIF sin egen løsning for medlemsregister/fakturering og er synkronisert med IdrettenOnline. Sammen skaper vi en komplett pakke som dekker idrettsklubbens behov.

IdrettenOnline er en webplattform for både intern og ekstern kommunikasjon som er veldig enkel å bruke. I kombinasjon dekker disse tjenestene de fleste behov en klubb måtte ha. Her kan du gjøre alt fra å håndtere medlemsinformasjon til deres hjemmesider.

 

IdrettenOnline – mye mer enn en hjemmesideløsning

I tillegg til å være markedets mest brukervennlige hjemmesideløsning, benyttet av over 800 fornøyde idrettsgrupper, er IdrettenOnline veldig mye mer. Løsningen er fokusert på “Klikk og dra” og “Klikk og skriv” tankegang.

Vi har moduler for: – Lagsider som kan styres av lagleder
– Medlemshåndtering – Automatisk fotballdata fra fiks
– Nyheter/redaktørverktøy – Medlemsprofiler
– Banebooking/møteromsbooking – Kontaktskjema
– Nettbutikk – Nyhetsbrev / SMS
– Arrangementmodul med/uten billettsalg – Annonse/sponsormodul
– Dokumentarkiv / Styrerom – Kalendere

Samt en rekke widgets for å bygge opp siden slik man ønsker den og enda mye mer. Vi lanserer fortløpende ny funksjonalitet tilpasset idretten.

 

Se en video av løsningen her