Grenseløs idrettsdag Kristiansand 2017

356
Vidar Sulland fra Fløy stilte som instruktør under Grenseløs idrettsdag i Kristiansand

Tekst: Vidar Sulland
Foto: Ghassan Chaer

17 oktober var det igjen duket for arrangementet Grenseløs Idrettsdag på Idda Arena i Kristiansand.

Vest Agder Idrettskrets inviterte og hadde i år fått hjelp av elever på idrettslinja på Kristiansand Katedralskole Gimle, i tillegg til hjelp fra lokale idrettslag innen de enkelte grener.

I år var Fløy RacketSport forespurt om å stille med en instruktør. Vidar Sulland stilte for Fløy sammen med Ghassan Chaer fra Norges Bordtennisforbund.

Vi hadde fått plass i et trimrom, og kunne bruke 3 bord. NBTF stilte med bordtennisrobot, som nok var høydepunktet for de som hadde spilt noe før.

Utøverne som fant veien til oss fikk lære å hilde på racketen, og lære det mest grunnleggende, før de fikk prøve å spille litt med veiledning fra oss som var der.

Dagen så ut til å være midt i blinken, og det var mye latter, glede og mestring for de som spilte bordtennis. Noen av de mest funksjonsfriske, og som hadde spilt bordtennis før, syntes det var kjempegøy å prøve å spille med roboten. Og vi som sto å styrte, kjørte etter hvert opp vanskelighetsgrad og hastighet. Man kunne se at det startet med dyp konsentrasjon, så begynte de å smile, og til slutt begynte de å le når de skjønte at nå gikk ballene for fort. Disse gutta hadde en kjempedag i bordtennisrommet, og flere ville kontakte lokale klubber for å se på mulighetene for å begynne med organisert bordtennistrening.

Alt i alt en meget vellykket dag for alle involverte!