Grenseløs Idrettsdag i Skien!

238

Tekst og Foto: Ghassan Chaer

Onsdag 8. November var det klart for årets store happening for funksjonshemmede fra Telemark og Vestfold – Grenseløs Idrettsdag i Skien Fritidspark!

Bordtennisroboten virket attraktiv for både liten og stor

Skien Fritidspark var full av idrettsglede i noen timer da det årlige tilbudet om sportslig prøvesmaking sto på programmet for barn og litt eldre med funksjonsnedsettelse.

Årets arrangement ble denne gang, som i fjor, arrangert av Telemark Idrettskrets med god hjelp fra Hjalmar Johansen Videregående Skole.

Med lærere, ledsagere, foresatte og andre, var totalt 550 samlet i Skien til en idrettsdag helt uten grenser.

Henrik Hognestad fra Notodden spiller og vise bordtennis.

Fra NBTF stilte Ghassan Chaer, som også fikk god hjelp av 6 elever ved Hjalmar Johansen VGS, Notodden BTK og Skien BTK.

Dagen startet tidlig for deltakerne, som var på plass for registrering klokken 09:30 og start klokken 10:00.

Opplegget var det samme som ved de andre arrangementene vi har deltatt på, 25 minutter på hver aktivitet inndelt i grupper, så 5 minutter på å bytte, før nye 25 minutter på neste aktivitet.

Bordtennis var svært populært blant de fleste deltakerne

Dette holdt seg frem til lunsj, men etter lunsj ble opplegget noe løsere, noe som gjorde at man kunne gå tilbake til en aktivitet man synes var ekstra gøy.

Bordtennis var svært populært blant de fleste deltakerne. Mange kom tilbake for å prøve mer, og særlig bordtennisroboten vår virket attraktiv for både små og store!

Interessen virket stor for bordtennis, mange spurte om det fantes noe treningstilbud nær dem og noen fant også ut at de kanskje måtte starte sin egen klubb!

Notodden BTK, Skien BTK og Eidanger IL-BTG delte ut fargebrosjyrer av bordtennis under arrangementet!