GLIMRENDE DAMETRENING FOR VETERANENE.

387
GLIMRENDE DAMETRENING FOR VETERANENE.

Tekst og foto: Unni Halvorsen

Det vinnende stafettlaget – seier er lykke …

Det var to spente damer (Laura og Yvonne) som hadde rigga Klemetsrud-hallen med 16 bord, kokt kaffe/te, satt fram frukt, drikke, nøtter og kaker … alt var klappet og klart for «storinnrykket» lørdag 3. mars kl. 10.00.

30 minst like spente, flotte, positive voksne damer ankom hallen i god tid før første treningsøkt. Veteran-damer fra hele 11 klubber var påmeldt. (Kobra, B72, Fokus, Jevnaker, Harestua, Drammen, Oppegård, Lynild, Fornebu, Langhus og Klemetsrud).

Under Lauras kyndige ledelse ble dagen gjennomført med tydelighet og myndighet som kanskje ikke alle vi dameveteraner er vant til på treningene våre ute i klubbene.

Velfortjent pizza-lunsj på Jafs 🙂

Morsom oppvarming der konkurranse-instinktet ble lokket fram hos absolutt alle. Stafetter eller individuelle konkurranser, uansett – alle ville vinne:)

Serve-instruksjonen var svært nyttig – ikke bare for alle «ferskingene» – men også for de som har vært med i mange år.

Vi ble inndelt i grupper etter ferdighetsnivå, og Laura styrte det hele med stø hånd. En mengde flotte systematiske øvelser og ikke minst masse fotarbeidstrening. Det var derfor en sliten, men glad gjeng, som inntok lunsj på Mortensrud-senteret etter 2 timers intens trening og ikke minst konsentrasjon.

Lene og Berit tok seg rett og slett en liten svingom!

Ingen mindre motivasjon på økten etter lunsjpausen.

Damene fortsatte med minst like stor entusiasme etterpå. Nye runder med flotte øvelser før en kort kaffe/kakepause … pause …? Ingen stopp på enkelte – musikkanlegget på full guffe gjorde jo sitt til at man bare måtte bevege seg …

Siste økt var dedikert vinnerbord – med innlagte rariteter som gjorde at konsentrasjonen måtte økes betraktelig. Spill på kryss og tvers av bordet, kinagrep, spill med motsatt hånd av normalen osv. … Det var ikke alltid den beste som kunne forflytte seg «oppover» for å si det sånn!

Anne og Bjørg – damer som kan kose seg!

Helt til slutt var det uttøying – det var også ganske «nytt» for de fleste, men ikke minst så er dette viktig og bør gjøres etter enhver treningsøkt.

Dagen ble avsluttet med en hyggelig middag/sammenkomst hjemme hos Laura og Yvonne for de som hadde tid og anledning.

Tusen, tusen takk til Laura og Yvonne for flott initiativ og svært god gjennomføring. Dette har kommet for å bli og vi gleder oss alle til neste treningssamling. En stor takk også til Region Øst som sponset dagen vår!

 

Viktig å tøye ut etter treningsøkta