Første serierunde i 3 divisjon avd. C

223
Langhus BTK

Tekst  Terje Ekrann

Søndag 15.09 ble første serierunde for avdeling 3C avviklet på Fornebu.

Kampene ble spilt så sent som kl 16:30 og kl 19:00, hvilket ikke er ideelt for en søndag kveld, men siden hallen var opptatt til 1. divisjonsspill tidligere på dagen, er det vel vanskelig å unngå litt ukurante tider for en lokal avdeling.

Det er stort sett de samme lagene som møtes i denne avdelingen hvert år. Selv Kjelsås, som rykket opp forrige sesong, dukker opp med de samme spillerne. Avdeling 3C har kun 2 nye lag (Oslo og Langhus) i forhold til fjoråret. Det kunne kanskje vært morsomt med noe større utskifting av lagene mellom avdelingene??

Hele 4 lag er ubeseiret etter første runde, men 2 av lagene spilte bare 1 kamp (kun 7 lag i avdelingen). De 3 gjenstående lagene fikk 2 tap hver. Nærmest «som vanlig» er det Kjelsås som topper. Jeg tror imidlertid de kan få problemer med å forsvare denne plasseringen i år. Først og fremst Fokus vil nok utfordre denne posisjonen. Langhus, som ble nr 7 i avdeling A sist år, overrasket med 2 seire, men får nok også problemer når motstanden blir sterkere.
Det var også denne gangen stort sprik i alder på spillerne, fra 15 år til 79 år. Spillegleden er imidlertid den samme for alle.