Første serierunde i 3. div. avd. A

465
Idrettsarrangementer der det er mulig å overholde 1 meter avstand mellom deltakerne gjennom hele arrangementet, kan gjennomføres for alle aldersgrupper forutsatt at øvrige krav for arrangementer i covid-19-forskriften ivaretas. Foto: Tommy Østby

Tekst  Terje Ekrann
Foto   Tommy Østby

Da var serien 2020/2021 i gang. Det var nok mange som hadde sett fram til endelig å kunne konkurrere igjen.

De fleste serierundene i Avd. 3A er i år delt på 2 forskjellige arrangementssteder. Det gjør det litt vanskeligere å ha full oversikt over hva som skjer på begge stedene, men det gjør det kanskje lettere å finne arrangører.

Fornebu hadde trukket sitt lag før seriestart, og Kjelsås spilte av en eller annen grunn ikke sine kamper. Også i Avd 3B var det ett lag som ikke stilte til første serierunde. Dette er nok noe vi må regne med skjer litt oftere enn tidligere, på grunn av pågående pandemi. Jeg antar NBTF må være litt smidig i forhold overholdelse av regelverket denne sesongen dersom noen lag får sykdomsforfall rett i forkant av serierundene.

Ved å se på hvem de forskjellige lagene stilte med, er det imidlertid relativt tydelig hvem som er aktuelle kandidater til de øverste plassene i Avd 3A. Seieren kommer til å stå mellom B-72 2, Oppegård og Sarpsborg (dersom de stiller med noenlunde samme mannskap gjennom hele sesongen), med B-72 som favoritt. De kommer nok til å vinne sine kamper oppe, og da blir de vanskelige å slå.

Kjelsås, Fokus, Larkollen og Lynild får sloss om å unngå sisteplassen, som er den eneste som gir nedrykk. Lynild har fått et par forsterkninger fra Kjelsås, så de bør kanskje klare en 4. plass?

Presentasjon 3. divisjon Avd. A