Fornebu 6, Fornebu 7, Kjelsås 5, Oslo BTK 1 og Oslo BTK 2 seriemestere i 4. og 5. divisjon i Region øst

182
Hele 36 lag har deltatt i årets 4. og 5. divisjon i region øst. 5. divisjon ser ut til å ha kommet for å bli. 5. divisjon ble opprettet forrige sesong, og hadde da 9 påmeldte lag. Denne sesongen har 15 lag deltatt i 5. divisjon, mens tallet på antall lag i 4. divisjon er omtrent det samme som for to sesonger siden. Det er gledelig at det har blitt flere seriespillere i region øst, og at det nå trolig er lettere å få med nye spillere enn det har vært før, i og med at terskelen opp til 5. divisjonsspill er lavere enn den har vært til 4. divisjonsspill. Ikke minst ser vi at det er mange yngre spillere som spiller i 5. divisjon.
Etter helgens avsluttende serierunder er alle Region østs 5 avdelinger i 4. og 5. divisjon ferdigspilt, og på bildet ser vi seriemesterne i 4. div. avd. C Fornebu 6. Fra venstre Helene Kristoffersen, Lea Le Bolay, Ida Tvervaag. I tillegg har Jan Egil Andresen og Frank Falck spilt for laget.
En rask oppsummering:

4. divisjon
Avdeling B: Kjelsås 5 seriemestere foran Bærums Verk og Oppegård 4. Årets lagspiller: Håkon Røise Willoch, Kjelsås og Hanna Hovden, Oppegård (begge 104 poeng). Tabell og resultater.

Avdeling C: Fornebu 6 seriemestere foran Hvam 3 og Fokus 8. Årets lagspiller:Ida Tvervaag, Fornebu (91). Tabell og resultater.

Avdeling D: Fornebu 7 seriemestere foran Harestua 2 og Langhus 2. Årets lagspiller: Ingar Bergquist, Langhus (104). Tabell og resultater.
5. divisjon

Avdeling A: Oslo BTK seriemestere foran Oppegård 6 og Oppegård 7. Årets lagspiller: Arne Dypdalen, Oslo BTK (125)
Tabell og resultater.

Avdeling B: Oslo BTK 2 seriemestere foran B-72 9 og Bærums Verk 2. Årets lagspiller: Alexander Skoog, Oslo BTK (113)

Vi gratulerer så mye, og minner om at det vil bli foretatt premieutdeling for 4. og 5. divisjon på Regionsmesterskapet på Fornebu lørdag 25 mars. Premieutdelingen er planlagt etter at alle klassene i 1. pass er ferdigspilt, dvs. ca. kl. 15. Det blir premier til 1, 2 og 3 plass, i tillegg årets lagspiller.

De to beste lagene i hver 4. divisjonsavdeling rykker opp til 3. divisjon. Det er ikke automatisk opp- eller nedrykk mellom 4. og 5. divisjon. Det er opp til klubbene om de vil melde på lag i 4. eller 5. divisjon neste sesong.

Skrevet av Kristian Vengbo for Region øst