Fokus BTK fikk «kick» i serieåpningen i 2.divisjon avd. B i Bjølsenhallen

526
På bildet av Fokus BTK (spillerne er flankert av to kickboksere) er følgende med fra venstre: Regune Kruger (kickbokser), Frode Grini, Matias Torres, Mattias Steinland-Wallin, Pål Lilleseth og Benee Minda (kickbokser). Kickbokserne trente i salen ved siden av og ble med på bildet for å gjøre dette enda mer fargerikt. Fotograf: Per Øivind Bodding

Tekst Egil Hauge
Foto   Per Øivind Bodding

Første seriespill i 2.divisjon avdeling B ble delt mellom to arrangører; Oslo BTK og Trondheim BTK.

Følgende lag var i aksjon i Bjølsenhallen i Oslo: Oslo BTK, Harestua BTK, Hvam IL og Fokus BTK.

Det ble mye fart og spenning i fire lagkamper som pågikk i cirka 2,5 timer hver (mange fire og fem setters kamper) Sterke Fokus BTK 3.lag fikk full pott (fire poeng), og vant begge sine kamper mot henholdsvis Hvam IL og Oslo BTK med 7-3. Fra før hadde de «tjuvstartet» med lagkamp mot Oslo BTK som hadde endt uavgjort.Det betyr at Fokus BTK 3.lag er oppe i fem poeng på tre kamper. Rankingen på spillerne på dette laget er alt fra Frode Grini med 2513 poeng til Matias Torres 2093 poeng, så nivået er absolutt godt etter norsk standard.

Stortalentet Michael Farnes fra Oslo BTK

Skal noen spillere fremheves denne lørdagen i Oslo er det 12 åringen Michael Farnes fra Oslo BTK. I sine to lagkamper mot Hvam IL og Harestua BTK innkasserte han tre seire i sine fire singlekamper, en mot Hvam og to mot Harestua. Dette er et talent som det er verdt å følge framover.

Oslo BTK spilte uavgjort 5-5 mot Hvam IL og tapte 3-7 for Harestua BTK.

Tilskuerne fikk se mye god bordtennis, og kommentarer fra et par meget kompetente personer fra bordtennis-miljøet var at et par enkeltkamper hadde 1.divisjonsnivå og til og med elitenivå nede. .

Når vi vet at gode lag som Trondheim BTK og Nidaros BTK2 i tillegg til Skodje IL og Rana BTK er i denne avdelingen blir det mye god bordtennis i Nes Arena på Hvam I Nes helga 21. og 22.november. Til denne seriehelga kommer alle de åtte lagene i avdelingen. Og det skal spilles hele 17 lagkamper da.

All honnør til arrangør Oslo BTK ved Jan Berner og Nina Jeletich for arrangementet av seriespillet i Bjølsenhallen denne lørdagen (24.oktober 2020). Klubben hadde sørget for dommere på alle bord og stemningen kunne ikke vært bedre, en flott sportslig lørdag.

Marianne Troppen Hornnes var en solid og trygg overdommer.

Marianne Troppen Hornnes var en solid og trygg overdommer.

Korona-regler ble også etterfulgt med registrering av spillere, lagledere og publikum ved inngangen samt at håndsprit var lett tilgjengelig og ble brukt.

Lagpresentasjon 2. DIVISJON AVD. B