Flott tredjeplass til de norske jentene i puljen gir mulighet til opprykk

  36

  Perfect 2016 World Team Table Tennis Championships,28 Feb 2016 – 06 Mar 2016, Kuala Lumpur, MAS

  Damelaget vårt deltar i 3. divisjon og havnet i en svært jevn gruppe der tydeligvis alle kunne slå alle. Etter kamp-telling mellom Macao, Wales og Norge ble det klart at Norge kapret den viktige tredjeplassen som gir spill om opprykk til 2. divisjon.

  Vi gir ordet til Sportssjef i NBTF, Bengt Paulsen:
  – På forhånd var det svært vanskelig å si noe om nivået på lagene vi kjenner lite til og som er plasserte langt fra Norge, Macao og Indonesia. Etter at puljespillet er overstått, er det lettere å konkludere. Med stang ut kunne vi lett tapt alle, med stang inn kunne vi vunnet alle. Nå fikk vi den viktige tredjeplassen, og det syns jeg jentene virkelig fortjener. Vi har et svært ungt lag der spillerne er seriøse og trener bra, og der konkurransen om plassene etter hvert har blitt hardere og hardere. Jeg syns det er svært gledelig at alle spillerne vinner kamper, det pleier alltid å være et godt tegn.

  Norge spiller i dag om opprykk til 2. div og spiller om plassene 49-60. Først kamp er mot et toer-land fra en annen pulje. Taper de den første, er de ute for denne gang. Vinner de, er det ny kamp i morgen 09:30 norsk tid. Vinner de denne, rykker de opp.

  Tor Hallaråker

  Resultater og trekning VM