FLOTT NM-ARRANGEMENT PÅ OPPEGÅRD

544
Thorfinnur har gjennomført dommerkurs for nærmere 40 personer, både utenfor og innenfor bordtennismiljøet.

Tekst  Øivind Eriksen
Foto    Ghassan Chaer

For fjerde gangen har Oppegård IL Bordtennis vært arrangør av NM for yngre. Årets NM, sammen med STIGA-11ern, samlet 265 deltakere, og er et massivt arrangement. Under fjorårets mesterskap fikk Oppegård IL mye velfortjent skryt for et kjempebra arrangement, og i år er også tilbakemeldingene krystallklare.

Under ledelse av Gard Olsen har 70-80 medlemmer vært i aksjon i helga, i ulike funksjoner

Årets NM for yngre ble enda et hakk bedre enn fjorårets, og det var bare fornøyde ansikter å se i Sofiemyrhallen tre dager til ende.

Under ledelse av Gard Olsen har 70-80 medlemmer vært i aksjon i helga, i ulike funksjoner. Forberedelsene startet i fjor høst, og det har vært hyppig møtevirksomhet de siste 3 månedene. Oppegård IL har også investert i mye utstyr; både bord, dommerbord, barrierer og nett, og klubben disponerer nå nærmere 50 bord.

En velsmurt dommergjeng ledet av Thorfinnur Gudmundsson, et profesjonelt sekretariat og et kjøkken som serverer 10-12 timer i døgnet er helt avgjørende faktorer for et vellykket NM.

Thorfinnur har gjennomført dommerkurs for nærmere 40 personer, både utenfor og innenfor bordtennismiljøet. Oppegård IL leverte til toppkarakterer, og bordtennis-Norge er stor takk skyldig!

NBTF takker og gratulerer!