FINLANDIA OPEN

  95

  FINLANDIA OPEN 2016

  Av Christian Ibenfelt

  Konkurransen ble åpnet med lag-turnering. Norge stilte med lag både på dame- (Maja og Sarah) og herresiden (Eskil og Fredrik). I tillegg sørget B-72 for å stille med juniorlaget (Adrian, Sondra, Mikkel).
  Damene fikk tøff motstand i 1.runde og gikk rett på 4.seedede Iran. 1-3 tap der Sarah tok vår eneste seier. Junior-gutta røk også i samme runde: 1-3 for Spanias 3.lag , Adrian med vår seier.
  Herrelaget gikk videre til 2.runde etter 3-2 seier over Spanias 5.lag, for så å tape 2-3 for Russlands 3.lag. Coach Jaroslaw melder om godkjent spill og innsats over hele linjen.
  De avsluttende dagene ble brukt til single-spill. I denne turneringen spilles det om alle plasseringene, så alle er sikret mange kamper mot mange forskjellige spillere. Rent fysisk kreves det også en del pga det tette kamp-programmet.
  Det fikk dessverre Eskil erfare da han måtte kaste inn håndkle tidlig i single-spillet etter hofteproblemer.
  Vår beste spiller ble ikke uventet Ma Wenting med en 4.plass. Litt varierende spill med tap for iraner, men også to seire over japanere. Ilka ende på 21.plass og ble med det best blant de resterende damene og herrene.
  Coach Jaroslaw var fornøyd med turneringsformatet der alle spillerne fikk vist seg frem over flere kamper mot både bedre og overkommelig motstand.

  Resultater 2016