EN HYLLEST TIL TILSKUERNE VÅRE

275

Tekst: Øivind Eriksen
Foto: Ghassan Chaer

På stevnene våre, enten det er i Norgesmesterskap, Stiga Norgescup eller andre stevner, så dukker et stort antall tilskuere opp.

Mange av disse er foreldre til spillerne våre, og noen er gjengangere i bordtennishallene, år etter år, helg etter helg.

Våre aller beste spillere konkurrerer også utenlands, og også der finner man norske bordtennisforeldre på tribunene.

«Heia-gjenger» fra ulike klubber er med på å løfte stevnene våre, og de sørger for stor stemning på tribunene!

I Junior-NM i Haukelandshallen, som er et lite NM med 72 deltakere, var det over 40 foreldre til stede, fra morgen til kveld i to hele dager.

Det er flott å se at bordtennisforeldre følger våre spillere, og mange er også ressurspersoner i klubbene våre, som ledere og trenere. Andre er «bare» foreldre, og vi trenger alle sammen. Uten foreldre, ingen spillere!

Vi ser også at foreldrene har det gøy på tur; de er ute på kveldene og spiser middag sammen, og det skapes sterke vennskap, både innenfor de forskjellige klubbene og på tvers av klubbene.

NBTF vil gjerne hylle alle foreldrene, takke dere alle for engasjementet rundt stevner, treninger, sommerleire, både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. I Haukelandshallen samlet www.bordtennis.no 30 foreldre til et felles foto!

NBTF takker alle bordtennisforeldre! Vi trives med dere, og vi håper dere trives med bordtennisen!

Resultater til junior-NM 2018.